COPPA feliciteert haar afstudeerstagiaires!

Toegevoegd op | Door Coppa

In februari van dit jaar zijn drie afstudeerstagiaires gestart bij COPPA en dat zijn Max Eusterbrock, Zahraa Haddad & Lennard den Hoedt. Zij hebben hun opdracht met mooie cijfers afgerond. Dit is een fantastische prestatie van onze afstudeerders, die ongeacht de coronacrisis, onverminderd hard door hebben gewerkt. 

Wat hebben de stagiaires zelf te zeggen over hun stage periode en of opdracht?: 

Max Eusterbrock:

“Binnen mijn onderzoek was het doel om inzicht te krijgen in de sturingsinformatie die benodigd is om beter te kunnen sturen op kosten en kwaliteit binnen de Wmo en Jeugdwet. Het interviewen van verschillende zorgregio's en diverse zorgaanbieders hebben mij inzicht gegeven in welke informatie zij belangrijk vinden om op te nemen gedurende de contractering tussen gemeenten en zorgaanbieders. Aan de hand van deze uitkomsten heb ik verschillende aanbevelingen kunnen doen waardoor contracten eenduidiger kunnen worden opgesteld. Ik wil COPPA heel graag bedanken voor de afstudeermogelijkheid en de geboden ondersteuning in het afgelopen half jaar en ben blij dat ik mijn HBO Facility Management op een goede manier heb kunnen afronden!”

Zahraa Haddad:

“De afgelopen maanden heb ik in opdracht van COPPA onderzoek gedaan naar de aanbestedingsvorm bouwteams. Ik heb een antwoord gezocht op de vraag waarom deze vorm van aanbesteden zo populair is bij opdrachtgevers. Door middel van enquêtes en interviews heb ik me kunnen verdiepen in het onderwerp en mijn conclusie is dat bouwteams een geschikte aanbestedingsvorm is, die in verschillende situaties voordelen heeft ten opzichte van een traditionele aanbesteding. Hiermee heb ik gerichte aanbevelingen kunnen doen aan COPPA over wanneer bouwteams een voordeel heeft ten opzichte van een traditionele aanbesteding. Graag wil ik COPPA bedanken voor de prettige afstudeerperiode die ik heb gehad, waardoor ik mijn HBO Facility Management heb weten af te ronden. 1 augustus start ik bij COPPA als junior consultant en ik heb heel erg veel zin in deze nieuwe uitdaging.”

Lennard den Hoedt:

“Ik heb voor COPPA de markt van circulaire kantoorartikelen en circulaire bedrijfskleding inzichtelijk mogen maken. Door de verschillende interviews die ik heb afgenomen bij fabrikanten van kantoorartikelen en bedrijfskleding heb ik inzicht gekregen in de ontwikkelingen omtrent circulariteit op deze markten. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de eindklant vaak nog in de kinderschoenen staat als het gaat om circulariteit binnen deze inkooppakketten. Aan de hand van de resultaten verkregen uit de onderzoeken heb ik COPPA kunnen adviseren hoe zij met haar dienstverlening kan inspelen op de markt van circulaire kantoorartikelen en circulaire bedrijfskleding. Ik wil COPPA enorm bedanken voor de mogelijkheden die zij heeft geboden omtrent het afstuderen. Mede dankzij de goede hulp en begeleiding van COPPA heb ik mijn studie commerciële economie succesvol mogen afronden. COPPA en al haar medewerkers, bedankt!”

Ben jij of ken jij iemand die interesse heeft in een afstudeerstage in inkoop en aanbesteden? COPPA is voor februari 2021 op zoek naar drie nieuwe stagiaires. Meer info? Klik hier.