COPPA en Hospitality Group bundelen krachten!

Toegevoegd op | Door Coppa

COPPA en Hospitality Group kiezen voor een strategische samenwerking. COPPA neemt daarbij een meerderheidsbelang in Hospitality Group. COPPA richt zich met haar inkoopdienstverlening vooral op de zorg en de overheid. Hospitality Group focust zich op ‘Creating better places’ bij overheid, zorg, onderwijs en bedrijfsleven. 

De gezamenlijke ambitie is om de beste te worden in professional services. Verbreding, innovatie en duurzaamheid staan centraal in deze ambitie. De huidige professional services, waaronder inkoop, facility & hospitality management, huisvesting, recruitment, branding en community building, bouwen we in de toekomst samen verder uit. 

De organisaties houden hun eigen zelfstandigheid, identiteit en directie. COPPA blijft actief vanuit Arnhem en Apeldoorn en Hospitality Group vanuit Amersfoort.  

Bas Bouwman: “De twee organisaties zijn complementair en beschikken samen over nog meer kennis en expertise. Hiermee kunnen we de komende jaren voortbouwen op onze ambitie om leidend te worden in professional services. Natuurlijk gaan we ook actief kennis delen en samen nieuwe projecten realiseren.”

Een mooie stap voor beide organisaties waar we erg enthousiast over zijn. Wij kijken uit naar een inspirerende en duurzame samenwerking met Hospitality Group en al onze relaties! 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
COPPA | Bas Bouwman | 06 511 959 07 of bas.bouwman@coppa.nl
Hospitality Group | John Dommerholt | 06 46164877 of j.dommerholt@hospitality-group.nl