/
/
Wilco van Binsbergen
Wilco
van Binsbergen
inkoop consultant
Europees aanbesteden

Wilco is een enthousiaste en gedreven inkoop consultant. Tijdens zijn afstudeerstage bij Coppa participeerde hij in een niet-openbare Europese aanbesteding voor een veiligheidsregio. Zijn studie Ondernemerschap en Retail management rondde hij succesvol af, waarna hij in dienst trad bij Coppa. In ons Kenniscentrum leert Wilco als junior inkoop consultant alles over wat er bij inkopen en aanbesteden komt kijken. Hier voert hij werkzaamheden uit als het ondersteunen van diverse aanbestedingen, het uitvoeren van spendanalyses, het beantwoorden van inkoopvragen en het inrichten van aanbestedingsplatformen.

Wilco is te omschrijven als een nieuwsgierige en enthousiaste professional. Hij opereert graag in teamverband om op die manier samen het best mogelijke resultaat te realiseren. De combinatie van afwisselende projecten en leuke collega’s, zorgt ervoor dat Wilco veel plezier uit zijn werk haalt.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.