/
/
Tim Aberson
Tim
Aberson
projectmedewerker

Tim is senior projectmedewerker binnen het Kenniscentrum Overheid. Hij begeleidt samen met inkoop consultants aanbestedingen voor gemeenten en lokale overheden. Daarnaast is Tim medeverantwoordelijk voor het organiseren van het traineeprogramma voor junioren. Door zijn jarenlange ervaring als facilitair consultant levert hij hier een waardevolle bijdrage aan.

Tim heeft een facilitaire achtergrond en werkte voor zijn start bij Coppa als consultant aan diverse vraagstukken op het gebied van contractmanagement. Zijn interesse voor het inkoopvak was gewekt.

Tim is gedreven en resultaatgericht. Hij is in staat onderlinge relaties inzichtelijk te maken en mensen in hun kracht te zetten. Tim is betrokken, creatief en gericht op het zoeken naar oplossingen. Met zijn analytisch vermogen komt hij graag snel tot de kern. Tims sociale karakter en interesse in mensen stellen hem in staat om gemakkelijk contact te leggen en aan een duurzaam netwerk te bouwen.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.