/
/
Sylvia Dijkstra
Sylvia
Dijkstra
Senior account inkoper
Contractmanagement

Sylvia is senior account inkoper bij Coppa en medeverantwoordelijk voor het beheer van de inkoopcontracten binnen de ziekenhuizen en zorginstellingen bij de outsourcingsklanten van Coppa.

Tijdens haar werk als Contractmanager WMO bij Stichting Rijk heeft Sylvia zich met name verdiept in contractbeheer en contractmanagement. Contracten registreren, bewaken en managen is wat ze doen. Zo zorgt Sylvia dat de vele contractafspraken binnen een organisatie goed worden nageleefd en de financiële aspecten van contracten worden bewaakt.

Sylvia is sociaal en betrokken en haalt voldoening uit het ontzorgen van haar collega’s bij het beheren van de inkoopcontracten. Met haar open blik op zaken en accurate en georganiseerde manier van werken stelt zij prioriteiten en gaat ze resultaatgericht te werk. Sylvia heeft een positieve en enthousiaste instelling en zoekt altijd naar oplossingen.  

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.