/
/
Seline de Gier
Seline
de Gier
contractbeheerder
Contractmanagement
Inkoop uitbesteden

Seline is sinds 2019 werkzaam bij Coppa, voornamelijk in de zorgsector. Ze wordt getypeerd als een energieke en zelfstandige contractbeheerder die altijd haar verantwoordelijkheden neemt.

Seline had een leidende rol bij het opzetten van contractbeheer binnen Coppa voor verschillende opdrachtgevers, waaronder ziekenhuizen en zorginstellingen. Daarnaast biedt zij onze opdrachtgevers ondersteuning bij het implementeren van contractbeheer. Contractbeheer in complex ingerichte organisaties zet Seline om in werkbare en monitorbare oplossingen.

Met zowel nieuwe als bestaande processen (en systemen) legt Seline de verbinding tussen advies en de praktijk. Ze richt zich tevens op het begeleiden van opdrachtgevers en collega’s bij een verandering in contractbeheer. Met haar nieuwsgierigheid, optimisme en daadkracht zorgt Seline ervoor dat ze het maximale uit zichzelf, haar werk en haar omgeving haalt.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.