/
/
Seline de Gier
Seline
de Gier
projectmedewerker
Inkoop uitbesteden

Seline is sinds 2019 werkzaam bij Coppa. Ze heeft ruime ervaring op het gebied van operationele inkoop en contractbeheer.

Seline heeft aan de start gestaan van het opzetten van contractbeheer binnen Coppa voor diverse klanten, zoals Zaans Medisch Centrum, Dijklander Ziekenhuis, Omring en Vrijwaard.  Daarnaast maakt zij deel uit van Coppa’s expertiseteam contractmanagement om zo haar kennis te verbreden en te delen. In de rol van contractbeheerder heeft Seline diverse opdrachten met enthousiasme vervuld.

Ze is verantwoordelijk voor contractregistratie, contractbeheer en factuurafhandeling voor onze klanten. Seline is echt het verlengstuk van de inkopers binnen Coppa. Ze biedt structuur, denkt operationeel mee, is organisatorisch sterk en is de spin in het web. Ze laat zich niet van de wijs brengen en is voor vele collega’s en klanten de rots in de branding.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.