/
/
Rogier Verhoeven
Rogier
Verhoeven
aanbestedingsjurist
Inkoopsystemen
Inkoopadvies
Europees aanbesteden

Rogier is junior aanbestedingsjurist bij Coppa en voornamelijk actief binnen de overheid. Hij begeleidt en adviseert organisaties bij de uitvoering van inkooptrajecten en geeft advies over juridische vraagstukken.

Rogier heeft zich gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en commercieel vermogensrecht. Na zijn studie heeft Rogier ervoor gekozen om zich te verdiepen in het inkoopvak en het aanbestedingsrecht vanwege zijn passie voor het vinden van de beste inkoopoplossingen.

Rogier houdt ervan om zich vast te bijten in complexe juridische vraagstukken en adviseert graag over een oplossing die goed bij de ambities van zijn opdrachtgever past. Zijn onderscheidend vermogen is om snel te schakelen tussen verschillende rechtsgebieden en zijn oog voor detail. Hij zorgt ervoor dat zijn opdrachtgevers goed geïnformeerd zijn en dat zorgvuldig wordt omgegaan met juridische kwesties in het inkoopproces.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.