/
/
Niels Plat
Niels
Plat
inkoop consultant
Duurzaam inkopen
Inkoopsystemen
Inkoopadvies
Interim professionals
Europees aanbesteden

Niels is een enthousiaste inkoop consultant bij Coppa en begeleidt zowel Europese- als onderhandse aanbestedingen binnen de publieke sector (o.a. gemeenten en waterschappen). Na het afronden van de studie Facility Management en de minor Inkoopmanagement aan de Hanzehogeschool Groningen blijft Niels zich graag ontwikkelen. Zo heeft hij in de tussentijd het diploma Nevi 2 Publiek behaald.

Niels is gespecialiseerd in zowel het uitvoeren van reguliere inkooptrajecten alsook complexe aanbestedingen, zoals een organisatiebrede raamovereenkomst voor adviesdiensten en werken-gerelateerde aanbestedingen.

Niels is een integere en gedreven professional die zich in een dynamische omgeving met afwisselende werkzaamheden thuis voelt. Procesmatig en gestructureerd werken gaan hem goed af. Hij streeft altijd naar een gedragen strategische inkoopbeslissing en dat maakt hem succesvol.

Projecten

Waar Niels aan heeft bijgedragen

Interim inkoopadviseur OWO-gemeenten

Projecten

Waar Niels aan heeft bijgedragen

Realisatie opvanglocaties vluchtelingen voor Bijzaak

Kwartiermaker contract­management bij gemeente Meppel

Europese aanbesteding ICT Gemeente Elburg

Interim inkoopadviseur OWO-gemeenten

Interim inkoopadviseur gemeente Pijnacker-Nootdorp

Implementatie Purchase to Pay systeem voor Elker

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.