/
/
Nicole van Santen
Nicole
van Santen
purchase to pay specialist
Inkoopsystemen

In 1986 is Nicole haar loopbaan bij het Sociaal Fonds Bouwnijverheid (tegenwoordig UWV) gestart. Daar heeft ze veel ervaring in diverse rollen binnen de financiƫle administratie en als relatiebeheerder opgedaan. Ze voelde zich direct thuis en was verantwoordelijk voor de inkoop van onder andere restauratieve dienst, keuken en het restaurant.

In 2001 heeft Nicole de overstap naar het Dijklander Ziekenhuis gemaakt en werkte ze als operationeel inkoper. Inmiddels heeft het Dijklanderziekenhuis haar inkoopafdeling volledig aan Coppa uitbesteed en werkt Nicole al jaren namens Coppa in het Dijklanderziekenhuis als P2P-specialist.

Nicole krijgt energie van de diversiteit en de uitdagingen die het inkoopproces met zich meebrengt. Met haar klantgerichte houding, oplossingsgerichtheid en jarenlange ervaring binnen het ziekenhuis is zij een onmisbare schakel binnen het inkoopteam.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.