/
/
Nathalie Breton
Nathalie
Breton
purchase to pay specialist
Inkoopsystemen

Nathalie is een gedreven Purchase to Pay-specialist (P2P) en contractbeheerder. Ze begeleidt en ontzorgt haar opdrachtgevers binnen de zorgsector bij operationele inkoopvraagstukken en contractbeheeractiviteiten.

Naar haar opleiding Internationaal Baccalaureaat heeft Nathalie voor verschillende bedrijven in het buitenland gewerkt. Ze heeft 18 jaar voor inflight catering gewerkt bij de afdelingen Operations en Inkoop. Hier is haar interesse voor inkoop aangewakkerd. In de avonduren heeft Nathalie haar Nevi MIL-, Nevi 1- en Nevi 2-diploma’s behaald.

Nathalie gaat resultaatgericht en met oog voor haar omgeving te werk. Ze haalt energie uit het bouwen aan goede relaties en staat altijd voor iedereen klaar. Een gedegen voorbereiding en een rustige aanpak maakt dat zowel de leverancier als de interne klant een goed gevoel aan de afgesloten deal overhouden. Deze basis draagt gedurende de gehele contractperiode bij aan het contract, het contractbeheer en leveranciersmanagement.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.