/
/
Nadia Urich
Nadia
Urich
field- en relatiemanager
Interim professionals

Nadia is vanaf 2002 actief binnen consultancy- en interimadvies en heeft deze ervaring opgedaan bij gerenommeerde bureaus. De laatste jaren als field- en relatiemanager bij Coppa richt ze zich vooral op het vakgebied inkoop en contractmanagement.

De spil zijn tussen de organisatie en de professional is haar kracht. Ze kan de organisatiedoelstellingen goed doorvertalen naar teamdoelen en oplossingen. Ze biedt hiervoor een omgeving waarin ze enthousiasme aanwakkert, beweging creëert en kijkt naar de drijfveren van anderen. Ze daagt haar collega’s uit om het beste uit zichzelf te halen.

Voor onze opdrachtgevers ligt Nadia haar kracht in het bieden van de beste interimoplossing zonder de belangen van de verschillende stakeholders uit het oog te verliezen. Haar drive is het continu verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening door de omgeving te prikkelen door (on)gevraagd feedback te geven en te reflecteren.

Projecten

Waar Nadia aan heeft bijgedragen

Verduurzaming menu Provincie Gelderland

Inhuur van projectcoördinatie voor Stichting Duurzame Projecten Loenen

Projecten

Waar Nadia aan heeft bijgedragen

Realisatie opvanglocaties vluchtelingen voor Bijzaak

Kwartiermaker contract­management bij gemeente Meppel

Europese aanbesteding ICT Gemeente Elburg

Interim inkoopadviseur OWO-gemeenten

Interim inkoopadviseur gemeente Pijnacker-Nootdorp

Implementatie Purchase to Pay systeem voor Elker

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.