/
/
Megan Karlas
Megan
Karlas
purchase to pay specialist

Na afronding van haar bacheloropleiding Facility Management aan de Hogeschool Utrecht is Megan in november 2020 gestart als P2P-specialist bij het Dijklander Ziekenhuis, een van onze outsourcingsklanten.

Megan ziet in deze dynamische functie de uitdaging om probleemoplossend en doortastend te werken en alle betrokken partijen gastvrij van dienst te zijn. Binnen het ziekenhuis is Megan keyuser van de AFAS Software namens afdeling Inkoop. Tijdens haar werk evalueert ze graag werkprocessen en systemen en zoekt ze continu naar verbetering om de klant en collega’s te helpen.

Haar belangstelling voor Inkoop is gegroeid tijdens haar werkzaamheden als P2P’er waardoor ze binnen Coppa de mogelijkheid heeft gekregen zich te ontwikkelen tot Junior Inkoper. Nieuwsgierigheid en enthousiasme drijven Megan om te blijven leren en ontwikkelen. Megan is sociaal, zelfkritisch en vriendelijk en gaat altijd doortastend en beheerst te werk.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.