/
/
Martijn Verburgh
Martijn
Verburgh
Senior inkoop consultant
Inkoop uitbesteden
Inkoopadvies

Martijn heeft na de Hogere Hotelschool al snel gekozen om binnen facilitair management in de zorg te werken. Vanuit daar is inkoop ook steeds meer tot zijn verantwoordelijkheid gaan behoren en is de liefde voor het inkoopvakgebied geboren.

Met name het projectmatig werken en het werkzaam zijn in meerdere zorgorganisaties zijn de belangrijkste drijfveren voor Martijn. Hij wil zijn kennis en expertise graag breed in de samenleving delen, om zo met inkoop echt het verschil te maken.

Martijn is analytisch sterk en is gedreven om de vraag achter de vraag op te halen. Met zijn brede kennis is hij in staat organisaties te adviseren over de best passende oplossing. Martijn is flexibel, resultaatgericht en gaat doelmatig te werk.

Naast werk is hockey zijn belangrijkste tijdsbesteding. Hij is actief als speler, coach en scheidsrechter en daarnaast maakt hij ook nog eens deel uit van diverse commissies en besturen.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.