/
/
Mark Top
Mark
Top
Senior account inkoper
Inkoop uitbesteden
Inkoopadvies

Mark Top is inkoop consultant en voornamelijk actief binnen ziekenhuizen. Hij is een expert in zijn vakgebied en een veelzijdig inkoopadviseur voor zijn opdrachtgevers. Of het nu gaat om medische, facilitaire of ICT-vraagstukken, Mark is gedreven om elk vraagstuk tot een succes te maken.

De liefde voor het inkoopvakgebied is lang geleden ontstaan. Mark is bij diverse organisaties in managementfuncties actief geweest met inkoop als rode draad. Hij is een commerciële denker met een goed analytisch vermogen. Zijn sterke communicatieve vaardigheden heeft hij mede ontwikkeld in een zijstap als tennisleraar.

Marks kracht zit naast brede inkoopkennis in zijn communicatieve vermogen om binnen alle geledingen van een organisatie stakeholdermanagement en samenwerking te bewerkstelligen. Mark is doel- én resultaatgericht. Hij is gedreven om met humor en enthousiasme tot het beste resultaat te komen.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.