/
/
Marc Janssen
Marc
Janssen
managing Partner

Marc is Managing partner bij Coppa en al ruim 20 jaar werkzaam binnen inkoop & supply chain met managementfuncties binnen het internationale bedrijfsleven en de semi-overheid. Voor zijn start bij Coppa was Marc 15 jaar ondernemer en mede-eigenaar van twee toonaangevende inkoopadviesbureaus.

Marc is binnen Coppa verantwoordelijk voor onze interim activiteiten. Door zijn inkoopexpertise biedt hij met zijn team optimale oplossingen voor opdrachtgevers, van strategisch advies tot implementatievraagstukken en projectmanagement. Hij heeft kwaliteit, gedrevenheid, creativiteit en transparantie hoog in het vaandel staan. Ontwikkeling, motivatie en plezier van onze medewerkers zijn voor hem cruciaal.

Daarnaast is Marc verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze interim activiteiten. Hiermee biedt Coppa een breder perspectief aan opdrachtgevers, medewerkers en geselecteerde ZZP-ers en sluiten we nog beter aan op de dienstverlening van onze samenwerkingspartners.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.