/
/
Lara Habold
Lara
Habold
business consultant
Inkoop uitbesteden
Inkoopadvies

Lara is een enthousiaste en nieuwsgierige business consultant, die samen met haar opdrachtgever en collega’s altijd op zoek is naar verbeteringen binnen organisaties. Lara is gedreven en resultaatgericht. Ze adviseert organisaties over een breed scala aan vraagstukken binnen inkoop, zoals het professionaliseren van inkoopafdelingen, projectmanagement en -leiding, data-analyses en het uitvoeren van diverse inkooptrajecten.

Tijdens haar bachelor International Tourism Management aan de NHTV Breda en master Innovation & Entrepreneurship aan de Radboud Universiteit heeft zij altijd in diverse zorginstellingen gewerkt.

Lara heeft een enorme passie voor duurzaamheid en organiseert jaarlijks Coppa’s Week van de Duurzaamheid. Door haar opgedane werkervaring heeft Lara uitgebreide adviesvaardigheden ontwikkeld. Ze is een verbinder pur sang, communicatief sterk en brengt altijd een vrolijke noot. Lara heeft het vermogen opdrachtgevers echt verder te helpen.

Projecten

Waar Lara aan heeft bijgedragen

Profession­alisering inkoop­functie zorginstelling VGZ

Projecten

Waar Lara aan heeft bijgedragen

Interim inkoopadviseur gemeente Pijnacker-Nootdorp

Implementatie Purchase to Pay systeem voor Elker

Aanbesteding vergadersystemen Gemeente Epe

Contract­management specialistische jeugdhulp Gemeente Rheden

Inhuur van projectcoördinatie voor Stichting Duurzame Projecten Loenen

Implementatie contract­management voor Zonnehuisgroep Amstelland

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.