/
/
Jeroen de Graaf
Jeroen
de Graaf
Senior inkoop consultant
Inkoop uitbesteden
Inkoopadvies

Jeroen is een gedreven senior inkoop consultant in de zorg die veel energie uit het structureren en optimaliseren van inkoopafdelingen haalt. Dit doet hij door het opstellen van een gedragen inkoopbeleid en het uitvoeren van tenders conform de tenderplanning.

Naast een goede prijs-kwaliteitverhouding vindt Jeroen duurzaamheid en social return belangrijke aspecten in een programma van eisen. Hij beoordeelt deze met zijn ervaring vooral op praktische toepasbaarheid. Oftewel: hoe maken leveranciers waar wat zij op papier beloven en hoe realistisch is dat?

Als persoon is Jeroen een echte verbinder. Door zijn empathisch vermogen weet hij iedereen in het projectteam te motiveren en heeft hij gevoel tot hoe ver hij kan gaan in onderhandelingen met leveranciers. Na zijn HEAO en NEVI opleidingen heeft Jeroen ruim deritg jaar inkoopervaring in zowel de zorg als in het bedrijfsleven opgedaan. Daarbij deed hij veel ervaring in zowel facilitaire, bouwkundige als medische tenders van gebruiks- en investeringsgoederen op.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.