/
/
Iris Spanjer
Iris
Spanjer
Senior inkoop consultant
Inkoopadvies
Europees aanbesteden

Iris is senior inkoopadviseur overheid en teamlead kenniscentrum en junioren bij Coppa. Ze begeleidt aanbestedingen, is projectleider en verantwoordelijk voor de professionalisering van inkoopafdelingen.

Na haar opleiding facility management en aanbestedingsrecht voor inkopers heeft Iris zich verder verdiept in het Europees aanbesteden met als specifiek vakgebied het sociaal domein. Binnen het sociaal domein is Iris verantwoordelijk voor het aansturen en uitvoeren van  aanbestedingen binnen regio’s of voor gemeenten. Van het organiseren van een open house tot het contracteren van één partij.

Iris is ambitieus, houdt van aanpakken en zorgt- dat doelen binnen gestelde tijd, budget en wetgeving voor elkaar komen. Iris brengt  structuur  en helderheid aan binnen inkoopprojecten en werkgroepen. Haar talent voor organiseren in combinatie met haar verbindend vermogen maken haar uniek.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.