/
/
Hilde Hardeman
Hilde
Hardeman
business consultant
Inkoopsystemen
Inkoopadvies

Hilde is een enthousiaste en resultaatgerichte business consultant en is voornamelijk actief binnen de zorg. Na het behalen van de opleiding Facility Management heeft Hilde de Master Change Management succesvol afgerond.

Hilde is gespecialiseerd in het optimaliseren en implementeren van inkoopsystemen die echt bijdragen aan het gewenste bedrijfsresultaat. Hilde’s kracht zit in het ophalen van de wensen van haar opdrachtgever. Ze biedt een luisterend oor en geeft gevraagd en ongevraagd adviesvoor het beste resultaat.

De wensen van haar opdrachtgever vertaalt Hilde moeiteloos naar een goedwerkend inkoopsysteem dat ze implementeert zonder de mens en haar omgeving uit het oog te verliezen. Dit tezamen zorgt voor realisatie, activatie en optimalisatie van de juiste bedrijfsprocessen en -resultaten. Het begeleiden van de verandering en samen met de klant zorgen voor de gewenste resultaten is wat Hilde drijft.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.