/
/
Hilde Hardeman
Hilde
Hardeman
business consultant
Inkoopsystemen
Inkoopadvies

Hilde is een enthousiaste en resultaatgerichte business consultant en is voornamelijk actief binnen de zorg. Na het behalen van de opleiding Facility Management heeft Hilde de master Change Management succesvol afgerond.

Hilde is gespecialiseerd in het optimaliseren en implementeren van inkoopsystemen die echt bijdragen aan het gewenste bedrijfsresultaat. Hilde’s kracht zit in het ophalen van de wensen van haar opdrachtgever. Ze biedt een luisterend oor en geeft gevraagd en ongevraagd adviesvoor het beste resultaat.

De wensen van haar opdrachtgever vertaalt Hilde moeiteloos naar een goedwerkend inkoopsysteem dat ze implementeert zonder de mens en haar omgeving uit het oog te verliezen. Dit tezamen zorgt voor realisatie, activatie en optimalisatie van de juiste bedrijfsprocessen en -resultaten. Het begeleiden van de verandering en samen met de klant zorgen voor de gewenste resultaten is wat Hilde drijft.

Projecten

Waar Hilde aan heeft bijgedragen

Implementatie Purchase to Pay systeem voor Elker

Projecten

Waar Hilde aan heeft bijgedragen

Optimalisatie Kas & Pasmodule bij Dimence

Realisatie opvanglocaties vluchtelingen voor Bijzaak

Kwartiermaker contract­management bij gemeente Meppel

Europese aanbesteding ICT Gemeente Elburg

Interim inkoopadviseur OWO-gemeenten

Interim inkoopadviseur gemeente Pijnacker-Nootdorp

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.