/
/
Henriëtte de Boer
Henriëtte
de Boer
contractmanager
Contractmanagement

Henriëtte de Boer is een ervaren senior contractmanager en projectleider met een passie voor het sociaal domein bij gemeenten. Ze heeft voor de regio Nijmegen en bij Coppa in verschillende opdrachten veel ervaring en inhoudelijke kennis opgedaan. Henriëtte is een gedreven professional die zeer resultaat- en doelgericht werkt. Ze gebruikt haar uitstekende communicatieve vaardigheden om met haar opdrachtgevers te sparren en gezamenlijk met teamleden en zorgaanbieders tot mooie samenwerkingen en resultaten te komen.

Henriette heeft een heldere visie op (integraal) contractmanagement, die ze uitwerkt in optimalisatie-adviezen voor (regio)gemeenten die het contractmanagement willen professionaliseren. Op zoek naar een strategische en daadkrachtige contractmanager of projectleider, die voor het beste resultaat en een duurzame samenwerking met uw strategische partners gaat? Dan is Henriëtte de onmisbare schakel!

Projecten

Waar Henriëtte aan heeft bijgedragen

Professionaliseren contract­management gemeente Zutphen

Projectleiding budgetplafonds gemeente Zutphen

Projecten

Waar Henriëtte aan heeft bijgedragen

Aanbesteding vergadersystemen Gemeente Epe

Contract­management specialistische jeugdhulp Gemeente Rheden

Inhuur van projectcoördinatie voor Stichting Duurzame Projecten Loenen

Implementatie contract­management voor Zonnehuisgroep Amstelland

Projectleiding implementatie AFAS bij Dijklander Ziekenhuis

Begeleiding selectietraject inkoopsysteem ROC Twente

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.