/
/
Henk de Graaf
Henk
de Graaf
purchase to pay specialist
Inkoopsystemen

Henk is in 1991 gestart bij het Westfriesgasthuis, dat tegenwoordig het Dijklander Ziekenhuis heet. Na diverse functies en rollen binnen het ziekenhuis te hebben bekleed, is Henk gestart bij de afdeling Inkoop. Na het besluit van de Raad van Bestuur om de inkoopafdeling aan Coppa uit te besteden, heeft Henk  de overstap naar Coppa gemaakt. Inmiddels werkt hij al zes jaar namens Coppa als P2P-specialist in het Dijklander Ziekenhuis.

Henk is proactief, meedenkend en klantgericht. ‘Kan niet’ komt niet in zijn woordenboek voor. Hij gaat altijd op zoek naar oplossingen om zowel interne als  externe klanten tevreden te stellen.

Door logisch na te denken, snel te schakelen en weten wat er speelt in het Dijklander Ziekenhuis levert Henk een zinvolle bijdrage aan het totale inkoopproces. Henk is een gewaardeerde partner die door zijn inzet, doelmatigheid en met humor zaken echt voor elkaar krijgt.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.