/
/
Frits Schonenberg
Frits
Schonenberg
Senior inkoop consultant
Contractmanagement
Inkoop uitbesteden
Inkoopadvies

Frits is een enthousiaste inkoop consultant die interne stakeholders en kennisdragers weet te inspireren met multidisciplinaire inkoopteams het beste resultaat te halen. Frits begeleidt inkooptrajecten voornamelijk op facilitair en technisch gebied en is gespecialiseerd in het uitvoeren van inkooptrajecten voor de farmaceutische dienstverlening, medische inkoop en zorginkoop.

Na zijn loopbaan als beroepsmilitair als wapen-werktuigbouwkundige is Frits het inkoopvakgebied ingerold en heeft hij zijn Nevi 2-diploma behaald. Als hoofd inkoop is Frits bij meerdere ziekenhuizen actief geweest en heeft hij succes geboekt in het contracteren van technologiepartners. Ook heeft hij een grote rol gespeeld bij de inkoop van de inrichting voor de nieuwbouw van een groot ziekenhuis.

Vanuit zijn rol als senior inkoop consultant begeleidt Frits met veel passie en enthousiasme opdrachtgevers binnen de zorg met uitdagende inkoopvraagstukken. Frits is een vakman pur sang, doel- en resultaatgericht en met zijn uitgebreide ervaring binnen het volledige zorgpallet van grote waarde voor zijn opdrachtgevers.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.