/
/
Erik Nobbe
Erik
Nobbe
inkoop consultant
Inkoopadvies
Europees aanbesteden

Erik is een enthousiaste en gedreven inkoop consultant binnen de publieke sector met een goede dosis humor. Vanuit Coppa’s  kenniscentrum Overheid is Erik verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van een divers palet van aanbestedingen, collega consultants en klanten.

Hij heeft veel ervaring met diverse procedures omtrent aanbestedingen, de aanbestedingswet (AW 2012/ARW2016), spendanalyses, het schrijven van templates, aanbestedingsplatformen en adviesopdrachten. Daarnaast heeft hij ruime ervaring als contractbeheerder opgedaan, onder andere binnen de Wmo-begeleiding.

Erik wordt blij van het continu in verbinding staan met klanten en collega’s. Hij haalt zijn energie uit de samenwerking met verschillende organisaties én interne en externe klanten in een multidisciplinair team. Het geeft hem voldoening impact te maken door te werken aan een gezamenlijk doel. Elk vraagstuk is bij Erik in goede handen. Hij ontzorgt en stopt niet voordat het einddoel bereikt is.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.