/
/
Eric Wilhelmus
Eric
Wilhelmus
Senior business consultant
Inkoopsystemen
Inkoopadvies

Eric is een ervaren inkoop en supply chain manager met een schat aan ervaring in verschillende sectoren. Als (interim) manager inkoop was Eric bij verschillende ziekenhuizen actief. Het inkopen van medische inkooppakketten, ICT-inkoop of het inkopen van diensten kent geen geheimen voor Eric.

Eric doorziet (inkoop)organisaties snel en is in staat zijn opdrachtgevers te adviseren over verbetermogelijkheden en optimalisaties binnen inkoop. Ontzorgen van de klant, professionaliseren van inkoop, samenwerking (ook tussen meerdere organisaties), outsourcing en kennisuitwisseling zijn belangrijke aandachtsgebieden voor Eric.

Eric krijgt energie van het realiseren van samenwerking tussen alle betrokken partijen met als doel waarde toe te voegen aan organisaties. Zijn ervaring in meerdere marktsegmenten en kennisgebieden helpen hierbij. Door zijn kennis, kunde en resultaatgerichtheid ontzorgt Eric zijn opdrachtgevers en is hij snel van meerwaarde.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.