/
/
Bianca Driesse
Bianca
Driesse
inkoop consultant
Contractmanagement
Inkoopsystemen
Inkoopadvies

Bianca is een gedreven inkoopconsultant binnen het sociaal domein. Zij is een expert op het gebied van zorg, duurzaamheid en analyse en doet graag betekenisvol werk met maatschappelijke relevantie. Door haar ervaring op verschillende plekken en in diverse rollen binnen het zorgveld, kan zij vanuit meerdere perspectieven meedenken over processen, efficiëntie en kostenbeheersing en over hoe je als organisatie meer impact kan maken voor de cliënt/patiënt. Dit kan zij ondersteunen door data-analyse en -visualisatie. Ze is goed in staat de vertaalslag te maken van gegevens naar de praktijk en om begrijpelijke en duurzame informatieproducten op te leveren.

Bianca is breed geïnteresseerd en houdt ervan om nieuwe dingen te leren. In combinatie met haar gedrevenheid maakt zij die ook snel eigen. Hierdoor is zij snel productief op nieuwe onderwerpen. Bianca is nauwkeurig, levert werk van hoge kwaliteit en heeft een kritische blik.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.