/
/
Barbara Tip
Barbara
Tip
business consultant
Inkoopadvies

Barbara is een enthousiaste, gedreven en analytische business consultant en adviseert haar opdrachtgevers bij een breed scala aan inkoopvraagstukken. Barbara behaalde diploma’s in Health Sciences en Business Administration – Purchasing and Supply Management en is momenteel bezig met haar PHD over Value Based Procurement in Nederlandse ziekenhuizen.

Barbara beschikt over de unieke kenniscombinatie in optimalisatie, contractmanagement, inkoop en supply management. Ze werkt voor verschillende opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector. Met haar nuchtere kijk op ingewikkelde (inkoop)vraagstukken weet Barbara goed te relativeren en het juiste resultaat te behalen.

Barbara is spontaan, onderzoekend, beschikt over een proactieve en zelfstandige werkhouding en acteert uitermate goed in teamverband. Barbara is niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan en is bereid hard te werken om de gestelde doelen te bereiken en om echt van meerwaarde te zijn voor haar opdrachtgevers.

Projecten

Waar Barbara aan heeft bijgedragen

Professionaliseren contract­management gemeente Zutphen

Projectleiding budgetplafonds gemeente Zutphen

Projecten

Waar Barbara aan heeft bijgedragen

Europese aanbesteding ICT Gemeente Elburg

Interim inkoopadviseur OWO-gemeenten

Interim inkoopadviseur gemeente Pijnacker-Nootdorp

Implementatie Purchase to Pay systeem voor Elker

Aanbesteding vergadersystemen Gemeente Epe

Contract­management specialistische jeugdhulp Gemeente Rheden

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.