/
/
Barbara Tip
Barbara
Tip
business consultant
Inkoopadvies

Barbara is een enthousiaste, gedreven en analytische business consultant en adviseert haar opdrachtgevers bij een breed scala aan inkoopvraagstukken. Barbara behaalde diploma’s in Health Sciences en Business Administration – Purchasing and Supply Management en is momenteel bezig met haar PHD over Value Based Procurement in Nederlandse ziekenhuizen.

Barbara beschikt over de unieke kenniscombinatie in optimalisatie, contractmanagement, inkoop en supply management. Ze werkt voor verschillende opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector. Met haar nuchtere kijk op ingewikkelde (inkoop)vraagstukken weet Barbara goed te relativeren en het juiste resultaat te behalen.

Barbara is spontaan, onderzoekend, beschikt over een proactieve en zelfstandige werkhouding en acteert uitermate goed in teamverband. Barbara is niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan en is bereid hard te werken om de gestelde doelen te bereiken en om echt van meerwaarde te zijn voor haar opdrachtgevers.

Projecten

Waar Barbara aan heeft bijgedragen

Professionaliseren contract­management gemeente Zutphen

Projectleiding budgetplafonds gemeente Zutphen

Projecten

Waar Barbara aan heeft bijgedragen

Aanbesteding vergadersystemen Gemeente Epe

Contract­management specialistische jeugdhulp Gemeente Rheden

Inhuur van projectcoördinatie voor Stichting Duurzame Projecten Loenen

Implementatie contract­management voor Zonnehuisgroep Amstelland

Projectleiding implementatie AFAS bij Dijklander Ziekenhuis

Begeleiding selectietraject inkoopsysteem ROC Twente

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.