/
/
Anne Slob
Anne
Slob
Senior business consultant
Inkoopsystemen
Inkoopadvies

Anne Slob is senior business consultant en gespecialiseerd in implementaties en optimalisaties van inkoopsystemen. Na haar opleiding Bedrijfskunde – Change Management aan de Rijksuniversiteit Groningen is zij in 2017 als trainee bij Coppa gestart. Ze heeft het pad bewandeld van junior naar medior naar senior.

Anne is een ambitieuze en nieuwsgierige consultant, voornamelijk actief in de zorg. Haar affiniteit met procesverbetering op het vlak van inkoop, contractmanagement en operationele vraagstukken maken haar een ervaren professional. Zij werkt vanuit een klant- en resultaatgerichte houding en kan goed in teamverband acteren.

Anne is te karakteriseren als een doorzetter die open, actief en integer is. Zij werkt op een gestructureerde wijze bij het plannen, opvolgen en uitvoeren van haar werkzaamheden. Met haar kennis, kunde en flair weet Anne van elk vraagstuk een succes te maken.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.