/
/
Anne Slob
Anne
Slob
Senior business consultant
Inkoopsystemen
Inkoopadvies

Anne Slob is senior business consultant en gespecialiseerd in implementaties en optimalisaties van inkoopsystemen. Na haar opleiding Bedrijfskunde – Change Management aan de Rijksuniversiteit Groningen is zij in 2017 als trainee bij Coppa gestart. Ze heeft het pad bewandeld van junior naar medior naar senior.

Anne is een ambitieuze en nieuwsgierige consultant, voornamelijk actief in de zorg. Haar affiniteit met procesverbetering op het vlak van inkoop, contractmanagement en operationele vraagstukken maken haar een ervaren professional. Zij werkt vanuit een klant- en resultaatgerichte houding en acteert goed in teamverband.

Anne is te karakteriseren als een doorzetter die open, actief en integer is. Zij werkt op een gestructureerde wijze bij het plannen, opvolgen en uitvoeren van haar werkzaamheden. Met haar kennis, kunde en flair weet Anne van elk vraagstuk een succes te maken.

Projecten

Waar Anne aan heeft bijgedragen

Kwartiermaker contract­management bij gemeente Meppel

Projecten

Waar Anne aan heeft bijgedragen

Realisatie opvanglocaties vluchtelingen voor Bijzaak

Kwartiermaker contract­management bij gemeente Meppel

Europese aanbesteding ICT Gemeente Elburg

Interim inkoopadviseur OWO-gemeenten

Interim inkoopadviseur gemeente Pijnacker-Nootdorp

Implementatie Purchase to Pay systeem voor Elker

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.