/
/
Adam Glabus
Adam
Glabus
managing consultant
Inkoopadvies
Interim professionals

Adam is managing consultant en verantwoordelijk voor het vinden van leuke en afwisselende opdrachten voor onze inkoopconsultants bij (nieuwe) opdrachtgevers binnen de zorg.

Na zijn master Healthcare Economics, Policy and Law aan de Erasmus Universiteit werkte Adam als business controller in een ziekenhuis. Hierna maakte hij de overstap naar de commercie om zijn impact op de zorg te vergroten. Zo hij heeft bij twee beursgenoteerde bedrijven nieuwe afdelingen, gericht op arbeidsbemiddeling van bedrijfskundig personeel in de zorgsector, helpen opzetten.

Zijn specifieke aandachtsgebied is het ondersteunen van zorginstellingen en ziekenhuizen bij inkoopgerelateerde vraagstukken; van inkoopadvies en interimoplossingen tot het uitbesteden van inkoop. Door zijn ondersteuning in de bedrijfsvoering, kunnen opdrachtgevers hun aandacht naar het primaire proces verschuiven; het leveren van goede zorg aan patiƫnten en cliƫnten!

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.