Inkoopcongres 2023 ‘Circulaire innovatie & leiderschap – een VR-blik op onze planeet’

14 nov '23
Groene Paviljoen, Bomencentrum Nederland

Wil jij een adembenemende reis maken door het heelal en ervaren hoe je kunt bijdragen aan een circulaire toekomst?

Op 14 november neemt Egbert Mulder van Circular Leadership jou mee op virtuele reis waarin je onze planeet door de ogen van een astronaut zult aanschouwen. Deze helicopterview creëert een uniek perspectief op de veranderende aarde en een groeiend besef van de noodzaak van klimaatherstel.

In het tweede deel van de middag horen we het persoonlijke verhaal van Marianne van Keep, Chief Sustainability Officer bijVerstegen Spices & Sauces en MVO Manager van het jaar 2020-2021. Met haar inkoopvisie staat het bijdragen aan een betere wereld tegenwoordig bovenaan het gedachtengoed van deze duurzame organisatie. Om jou te verzekeren van een middag vol interactie en ontmoetingen zorgt Bart Vos van Brightlands Institute for Supply Chain Innovationer als dagvoorzitter voor dat we de diepte ingaan en de verbinding met elkaar opzoeken. Het Groene Paviljoen vormt hierbij het circulaire decor van deze middag.

Programma
12.30   Inloop & welkom
13.00   Opening door Bart Vos | Brightlands Institute for Supply Chain Innovation
13.15    Egbert Mulder | Circular Leadership | VR Experience
15.00   Pauze
15.30   Marianne van Keep | Verstegen Spices & Sauces | Van droom naar actie
16.30   Borrel
17.30   Beoogd einde

Wij hopen dat je erbij bent. Meld je vóór 20 oktober kosteloos aan via onderstaand formulier. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Ingrid Siepel via i.siepel@hospitality-group.nl. We zien je graag in november!

Aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.