Kenniscentrum Overheid

COPPA CBP heeft een eigen Kenniscentrum: een samenvoeging van onze juridische afdeling en het projectbureau. Hierdoor wordt de juridische kennis van onze juristen gecombineerd met de praktische kennis en vaardigheden van onze projectmedewerkers. Onze projectmedewerkers zijn medewerkers die beschikken over alle kennis m.b.t. inkoop, aanbesteden en de lopende trajecten. Gevestigd vanuit locatie Apeldoorn zijn zij dan ook in staat om al onze klanten en inkoopconsultants te ondersteunen bij vragen omtrent aanbestedingstrajecten. 

Expertises

Binnen het Kenniscentrum Overheid zijn diverse expertises vertegenwoordigd. Alle werkzaamheden worden op één plek uitgevoerd, zodat aanbestedingstrajecten efficiënter worden begeleid en de kwaliteit van projecten gewaarborgd en continu geoptimaliseerd wordt.

Doordat het Kenniscentrum een hoogwaardige bijdrage kan leveren aan de werkzaamheden van onze inkoopconsultants, zijn deze in staat zich volledig te focussen op het inhoudelijk adviseren van onze klanten.

Onze aanbestedingsjuristen zijn op de hoogte van vernieuwingen en aanpassingen in wet- en regelgeving en passen onze standaarddocumenten aan op basis van deze wijzigingen.  

Het Kenniscentrum voor onze klanten

De klanten van COPPA CBP kunnen rechtstreeks gebruik maken van de diensten en kennis van het Kenniscentrum.

  • Kwalitatief hoogwaardige antwoorden op al jouw inkoop- en aanbestedingsvraagstukken
  • Ontzorging bij aanbestedingsprojecten
  • Producten die bijdragen aan een hoger niveau van de inkoopfunctie (zoals de spend analyse, standaarddocumenten en CBP inkooptool)

Meer informatie over het Kenniscentrum?

Neem contact op