Interim inkoop

Door de aantrekkende arbeidsmarkt wordt het steeds lastiger om (inkoop)vacatures te vervullen. Om openstaande functies snel op te vullen en altijd een up-to-date kennispeil van inkoop te kunnen garanderen, is het inhuren van een interim inkoper wellicht interessant voor jouw organisatie.

Interim inkopers bij COPPA

Voor welke (inkoop)functie je ook een professional nodig hebt, COPPA beschikt over een groot team van diverse interim inkopers. Een aantal functies waar je aan kunt denken:

  • Interim (senior) inkoopadviseur
  • Interim aanbestedingsjurist
  • Interim projectmedeweker (voor Europese aanbestedingen)
  • Interim P2P-specialist (voor operationele inkoop en/of crediteurenadministratie)

Ons team staat graag voor je klaar en kan jouw zorginstelling, overheidsinstelling, ziekenhuis of gemeente al op korte termijn ondersteunen met de meest uiteenlopende inkoopvraagstukken.

Interim inkoop voor zorg, overheid & gemeenten

Onze interim professionals hebben minimaal 7 jaar relevante werkervaring in de zorg of overheid. Zij hebben allemaal een specialisatie ontwikkeld binnen één van deze marktgebieden; zo hebben we interim inkopers die gespecialiseerd zijn in het inkopen van hechtmaterialen of energie, maar ook interim professionals die juist veel ervaring hebben met het inkopen van WMO-hulpmiddelen bij gemeenten.

Daardoor kunnen wij een specifieke expertise koppelen aan jouw markt of vraagstuk. Onze inkoopadviseurs fungeren zo als een echte gesprekspartner voor onze opdrachtgevers. Specificeer je eisen en wensen en wij bieden jou een selectie van de meest geschikte kandidaten voor de functie. Er is altijd een geschikte professional beschikbaar.

Waarom interim inkoop bij COPPA?

  1. Vervul openstaande vacatures eenvoudig en snel;
  2. Ontvang een overzichtelijke selectie van deskundige kandidaten met marktspecifieke kennis;
  3. Kies zelf de meest geschikte kandidaat;
  4. Behoud controle over het gehele proces.

Je kunt onze inkoopprofessionals inhuren voor een vast aantal dagen per week of per project.

Interim Inkoop door COPPA

We vertellen je graag meer over onze werkwijze. Dat doen we in cases en interviews met onze medewerkers en opdrachtgevers.

Meer informatie?

Voor vragen of meer informatie rondom interim inkoop kunt u contact opnemen met Coppa.

Meer informatie