Interim inkoop

Door de aantrekkende arbeidsmarkt wordt het steeds lastiger om openstaande (inkoop)vacatures te vervullen. 

Ons team van interim (senior) inkoopadviseurs, aanbestedingsjuristen, projectmedewerkers ten behoeve van Europese aanbestedingen en P2P-specialisten (operationele inkoop & crediteurenadministratie) staat graag voor je klaar en kan jouw organisatie op korte termijn ondersteunen met de meest uiteenlopende inkoopvraagstukken.

Interim inkoop bij COPPA CBP

Onze interim professionals hebben minimaal 7 jaar relevante werkervaring in de zorg of overheid. Zij hebben allemaal een specialisatie ontwikkeld binnen één van deze marktgebieden; zo hebben we interim inkopers die gespecialiseerd zijn in het inkopen van geneesmiddelen of orthopedie, maar ook interim professionals die juist veel ervaring hebben binnen het sociaal domein, werken of ICT.

Daardoor kunnen wij een specifieke expertise koppelen aan jouw markt of vraagstuk. Onze inkoopadviseurs fungeren zo als een echte gesprekspartner voor onze opdrachtgevers.

Specificeer je eisen en wensen en wij bieden jou een selectie van de meest geschikte kandidaten voor de functie. Er is altijd een geschikte professional beschikbaar.

Waarom interim inkoop bij COPPA CBP?

  1. Vervul je openstaande vacature eenvoudig en snel;
  2. Ontvang een overzichtelijke selectie van deskundige kandidaten met marktspecifieke kennis;
  3. Kies zelf de meest geschikte kandidaat;
  4. Behoud controle over het gehele proces.

Je kunt onze inkoopprofessionals inhuren voor een vast aantal dagen per week of per project.

Meer informatie?

Voor vragen of meer informatie rondom interim inkoop kunt u contact opnemen met Coppa.

Meer informatie

Interim inkoop in de zorg & overheid

COPPA CBP is al jaren toonaangevend in interim inkoop in de zorg en overheid. Onze interim inkopers hebben in de loop der jaren interim inkoopopdrachten uitgevoerd bij diverse zorginstellingen, ziekenhuizen, gemeenten en overige overheidsinstellingen.

Onze interim inkopers hebben binnen deze sectoren ervaring met het begeleiden van inkooptrajecten en Europese aanbestedingen.