Diensten

Interim inkoop

Huur één van onze interim professionals voor jouw inkoopvraagstuk. Onze interim professionals hebben elk hun eigen specialistische kennis van vraagstukken en markten.

Meer informatie »

Inkoopadvies

Onze adviseurs adviseren je graag over de meest uiteenlopende inkoopvraagstukken in de zorg en overheid zoals inrichting van de inkoopfunctie, inkoopsamenwerking en inkoopbesparingen.

Meer informatie »

Inkoop uitbesteden

Beschikt jouw organisatie niet over de juiste resources om het inkoopproces goed te kunnen faciliteren? Besteed de inkoop uit om continuïteit te garanderen en besparingen te realiseren.

Meer informatie »

Inkoopoplossingen

Beter en slimmer inkopen? Wij adviseren je graag over de juiste inkoopoplossingen ter ondersteuning én optimalisatie van het inkoopproces in jouw organisatie.

Meer informatie »

Europees aanbesteden

Wij kunnen jouw organisatie op een professionele wijze begeleiden en adviseren om jouw Europese aanbestedingen tot een succes te maken.

Meer informatie »

Juridisch Advies

Juridisch advies nodig tijdens een aanbestedingsprocedure? Dan ben je bij COPPA CBP aan het juiste adres.

Meer informatie »

Inkoopcollectief

Krijg toegang tot verschillende contracten en profiteer van de aantrekkelijke prijsafspraken die wij met onze leveranciers hebben gerealiseerd.

Meer informatie »

Expertiseteam Duurzaamheid

Maak kennis met ons expertiseteam Duurzaamheid!

Meer informatie »

Creating better places

Inspirerende omgevingen voor leren, werken, vrije tijd en zorg. Met hospitality, facility management, inkoop en huisvesting. Van advies tot uitvoering en van inspiratie tot coaching.

Meer informatie » »