/
Community inkoopmanagers zorginstellingen

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Speciaal voor inkoopmanagers bij zorginstellingen initiëren wij de community inkoopmanagers zorginstellingen. De community brengt peers bij elkaar om inzichten en oplossingen met elkaar te delen over de gezondheidszorg van de toekomst.

Inkopen in de hoogste versnelling

Inkooporganisaties zijn een belangrijke speler als het gaat om de borging van kwaliteit, betaalbaarheid en toegankelijkheid van de zorg. Deze community draagt bij aan het toekomstbestendig vormgeven van inkoop. De toenemende digitalisering en noodzaak voor duurzaam inkopen hebben impact op de toekomst van zorginstellingen en dus ook op de inkoopprocessen. Hoe vertaal je de (duurzame) ambities naar de dagelijkse inkooppraktijk en maak je deze initiatieven meetbaar? Hoe positioneert inkoop zich binnen de organisatie en hoe richt je je samenwerkingen optimaler in?

Programma

Tijdens dit programma, bestaande uit vier deep dive sessies, inspireren we je met bedrijfsbezoeken bij VodafoneZiggo, Great place to Work, PHI Factory en de Formule 1 Dutch Grand Prix op Circuit Zandvoort! We brengen je in contact met experts op thema’s als generatieleiderschap, asset management, regie- en stakeholdermanagement en circulair inkopen.

Meer

Communities

Inkoop community

Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Community Duurzaamheid

Community inkoop overheid

Facilitaire inkoop community

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.