(Senior) Business Consultant implementaties

„Heb je kennis van inkoop en ervaring als business consultant?“

(Senior) Business Consultant implementaties
2019-09-19 13:54:00
EUR
Marktconform
MONTH
https://schema.org/Organization
Arnhem
Gelderland
Jansbuitensingel 30
6811 AE
COPPA
2020-09-19 13:54:00
FULL_TIME

Over de functie

Als (senior) business consultant voer je zelfstandig complexe projecten uit op het kruispunt business, IT en inkoop. Naast het uitvoeren van opdrachten begeleid je trainees en junior business consultants en ben je in staat door consultative selling zelf opdrachten aan te trekken of commerciële kansen te spotten. Je acteert als projectleider bij bestaande en nieuwe klanten. Autonomie en ondernemerschap staan centraal. Geen micromanagement, maar vertrouwen en ondersteuning van jouw ideeën en initiatieven.

(Senior) business consultants bij COPPA voeren een grote diversiteit aan opdrachten uit. Al onze opdrachten hebben betrekking op inkoop. Veel voorkomende thema’s in opdrachten zijn: changemanagement, systeem implementatie, data analyse, IT, innovatie en procesoptimalisatie. Dit gaat vaak gepaard met strategische impact. Voorbeelden van concrete werkzaamheden:

 • Implementeren van inkoopsystemen;
 • Uitvoeren van inkoopscan (kwantitatief en kwalitatief onderzoek naar op welke manier de inkoopfunctie zou moeten worden ingericht);
 • Maken van spendanalyses: inzicht in de kosten om op deze manier een besparing te kunnen realiseren;
 • Opstellen van een aanbestedingsstrategie;
 • Begeleiden en ondersteunen van (complexe) aanbestedingstrajecten;
 • Adviseren m.b.t. (bestuurlijke) besluitvorming en procesoptimalisatie;
 • Coachen, trainen en begeleiden van trainees en junior business consultants.

Jouw profiel

Als (senior) business consultant ben je doelmatig met continue focus op de eindstreep. Je bent best eigenwijs, maar voelt daarbij goed aan wanneer daar ruimte voor is. Je voelt de verantwoordelijkheid voor je projecten en het eindresultaat. Boven alles ben je ondernemend, oplossingsgericht en denk je in uitdagingen en kansen. Door jouw sterke analytisch vermogen, planmatige aanpak en communicatieve vaardigheden realiseer je keer op keer mooie en innovatieve resultaten. Daarnaast heb je:

 • Eis: Een WO-opleiding afgerond, waarbij één of meerdere van de volgende thema’s aan bod zijn gekomen: change management, data-analyse, IT, procesoptimalisatie, besluitvorming & inkoop;
 • Eis: Affiniteit met de branches zorg en/of overheid;
 • Eis: 3-5 jaar ervaring als business consultant (in de afgelopen 5-7 jaar), waarbij je opdrachten hebt uitgevoerd op het snijvlak business en IT, data-analyse of procesoptimalisatie;
 • Eis: Sterke planmatige en projectmatige vaardigheden
 • Eis: De flexibiliteit om te reizen;
 • Pré: Een commerciële instelling; met jouw kennis, ervaring en netwerk ben je in staat nieuwe opdrachten binnen te halen;
 • Pré: Kennis en/of ervaring met inkoop is een pré.

Ons aanbod

Doordat steeds meer organisaties het belang inzien van inkoop, wordt een steeds groter beroep gedaan op de inkoopafdeling. Inkoop gebruikt hiervoor steeds meer inkoopoplossingen. 

COPPA is het inkoopadviesbureau binnen de zorg en overheid. Met ruim 90 professionals werken wij dagelijks aan betere en betaalbare zorg en doel- en rechtmatigheid in het publieke domein. Van inkoop en Europees aanbesteden tot professionalisering en uitbesteding.  
 
Duurzaamheid, circulariteit en Maatschappelijk Verantwoord Inkopen zijn verweven in onze dienstverlening. Door onze cultuur waarin plezier, ambitie en professionaliteit hoog in het vaandel staan, streven we zowel voor onszelf als onze opdrachtgevers het maximale rendement na. Sociale interactie tussen collega’s vinden wij belangrijk. Jaarlijks organiseren wij daarom diners, bbq’s en andere (team)uitjes.  

Arbeidsvoorwaarden

Bij COPPA staat werkplezier voorop. Om dat mogelijk te maken biedt COPPA jou de vrijheid en ruimte om projecten op te pakken waar je energie van krijgt en die je mag uitvoeren op jouw manier. Daarvoor hanteert COPPA het drie keer goed principe; goed voor jou, goed voor de klant en goed voor COPPA. Hierdoor ben jij in staat jouw werkweek zo in te richten dat deze past bij jouw gewenste privé-werk balans. Tevens biedt COPPA medewerkers de ruimte om hun passie, enthousiasme en ervaring te delen met de nieuwe generatie en staat je eigen persoonlijke ontwikkeling voorop. Dit doet COPPA door middel van interne trainingen, Academy dagen en ons Talent Ontwikkelplan: Samen aan de TOP!

Vanzelfsprekend krijg je een passende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je niveau en ervaring. Een 32 of 36-urige werkweek behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Bas Bouwman via 085 041 00 50 of via werken@coppa.nl. Je sollicitatie met CV en motivatie ontvangen we graag via onderstaande button. Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.

Solliciteer nu