Ben jij dé resultaatgerichte, actieve commerciële topper die wij zoeken?

Junior Accountmanager

Ben jij dé resultaatgerichte, actieve commerciële topper die wij zoeken? Sta jij te trappelen om opdrachten te scoren én meer te leren over het acquireren van nieuwe klanten en relatiebeheer? Wil jij werken bij hét toonaangevende inkoopadviesbureau in de zorg en overheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over COPPA 

COPPA is een snel groeiend, toonaangevend inkoopadviesbureau met opdrachtgevers in de zorg en overheid. We werken met de beste inkoopprofessionals én zorgen ervoor dat onze inkoopkennis relevant en actueel is. Onze organisatie bestaat uit tachtig inkoopprofessionals en consultants van junior tot en met senior niveau die opdrachten uitvoeren op het gebied van inkoop binnen de zorg en overheid.

Wij hebben een inkoopcollectief opgericht wat jij mag helpen uitbouwen door nieuwe leden te werven en aantrekkelijke inkoopcontracten onder de aandacht te brengen van onze leden.  

Over de functie

Als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Deze klanten komen voornamelijk uit de zorg en overheid. Affiniteit met deze sectoren is een vereiste. Het is van groot belang om een sparringpartner te zijn voor de nieuwe klant. Je bent samen met je collega Junior Accountmanager in staat om inzicht te krijgen in potentiële klanten, hen te benaderen en uiteindelijk binnen te halen. Je maakt onderdeel uit van het salesteam dat bestaat uit 2 accountmanager, 2 recruiters, 1 bidmanager en 2 junior accountmanagers dat onder leiding staat van een partner.

Jouw profiel

  • Je hebt een HBO- of WO- opleiding afgerond;
  • Je hebt affiniteit met de branches zorg en/of overheid;
  • Je werkt resultaatgericht en bent communicatief vaardig;
  • Je hebt gevoel voor relatiebeheer;
  • Je bent representatief;
  • Je bent salesgedreven;
  • Je bent bereid tot reizen.

Ons aanbod

Wij bieden een interessante, zelfstandige functie binnen een professionele werkomgeving, met uitdagende en innovatieve projecten bij gerenommeerde organisaties binnen de publieke sector. 

Omdat werken een belangrijk deel van je tijdsbesteding is, vinden wij het belangrijk dat je deze zo prettig mogelijk kunt besteden. Wij streven daarom de fijnste manier van werken na. Bijvoorbeeld door flexibel werken faciliteren en mogelijkheden om buiten files te reizen of thuis te werken. 

Daarnaast besteedt COPPA veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, onder andere door onze tweemaandelijkse Academy Dagen en COPPA’s SAMEN AAN DE TOP (Talent Ontwikkel Plan) Programma. Wij bieden een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, passend bij opleiding en werkervaring.

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie van Junior Accountmanager en de procedure kun je contact opnemen met Giovanni Korsten, Recruiter, op telefoonnummer +31 6 194 238 84 of giovanni.korsten@coppa.nl.

Solliciteren