Heb jij ervaring met Europese aanbestedingen en het domein Werken?

Inkoopconsultant Werken

COPPA is op zoek naar een (senior) inkoopconsultant werken die op fulltime basis (min. 32 uur) aan de slag wil bij aanbestedende diensten.

Over de functie

Als inkoopconsultant Werken zijn jouw resultaten zichtbaar en voelbaar, letterlijk. De projecten waar jij aan werkt kan je aanraken, beschouwen, over rijden of varen. Het is functioneel en zal voor velen een nieuwe onderkomen, werkplek of route naar werk zijn. Daar doe jij het voor. Zowel het aanleveren van een technische kloppende, maar ook duurzame en of innovatie oplossing voor een vraagstuk in het fysieke domein. Of je nou werkt met een BVP aanpak, RAW-bestekken of bouwteams. Wij helpen jouw aan de opdrachten waarbij jij uitgedaagd wordt om tot de beste oplossing te komen.

Jij ondersteunt onze opdrachtgevers (zowel projectmatig als voor één vaste opdrachtgever) binnen de overheid met diverse inkoop- en aanbestedingsvraagstukken binnen het domein Werken. In dit domein houd je je voornamelijk bezig met:

 • Het zelfstandig uitvoeren of begeleiden van (complexe) Europese aanbestedingen;
 • Het behandelen van (strategische) inkoopvraagstukken;
 • Innovatieve aanbestedingsprocedures;
 • Het delen van je kennis, zowel intern als extern;
 • Coachen/begeleiden van stagiaires, trainees en junior consultants.

Benieuwd hoe jouw werkweek als Inkoopconsultant Werken eruit gaat zien? Patrick Roossien werkt sinds 2015 als Inkoopconsultant Werken bij COPPA en vertelt je graag meer over zijn functie, zijn werkzaamheden en waarom jij in dit profiel past.

Lees interview

Jouw profiel

 • Eis: Afgeronde HBO- of WO-opleiding;
 • Eis: Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van inkoop en aanbesteden binnen de overheid;
 • Eis: Minimaal 1 jaar werkervaring met het zelfstandig begeleiden, opzetten en uitvoeren van (complexe) inkooptrajecten of (Europese) aanbestedingen binnen publieke organisaties binnen het domein Werken;
 • Eis: Je hebt kennis van en ervaring met: UAV-GC contracten, bouwteamovereenkomsten, innovatieve aanbestedingsprocedures en of aanbesteden volgens de RAW-systematiek;
 • Eis: Je hebt kennis van en ervaring met het ARW2016;
 • Wens: Je bent flexibel en bereid tot reizen.

Ons aanbod

 • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, passend bij opleiding en werkervaring;
 • Uitgebreid mobiliteitspakket: NS-businesscard & een leaseauto. Jij kiest de manier van reizen die het beste bij jou en je opdracht past. Privé-werk balans is belangrijk voor ons, daarom kijken we altijd met je mee over hoe je de reistijd het beste in kan delen;
 • Opdrachten doen wij in samenspraak, onze accountmanagers werven de opdrachten met jouw input en wensen (reistijd en inhoud);
 • Kennisdeling door middel van interne trainingen, Academy dagen en ons talent ontwikkelplan: SAMEN AAN DE TOP.

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie van Inkoopconsultant Werken en de procedure kun je contact opnemen met Giovanni Korsten, Recruiter, op telefoonnummer +31 6 194 238 84 of giovanni.korsten@coppa.nl.

Solliciteer direct 

Over COPPA

COPPA is een snel groeiend, toonaangevend inkoopadviesbureau met opdrachtgevers in de zorg en overheid. We werken met de beste inkoopprofessionals én zorgen ervoor dat onze inkoopkennis relevant en actueel is. Hoe? Bijvoorbeeld door trainingen en cursussen aan te bieden aan onze medewerkers. Werken bij COPPA betekent werken in een prettige, leuke en professionele werkomgeving. De inkoopprofessional kan in uitdagende opdrachten zijn/haar eigen ambitie optimaal vormgeven en de beste resultaten voor onze opdrachtgevers realiseren.  

Onze organisatie bestaat uit tachtig inkoopprofessionals en consultants van junior tot en met senior niveau die opdrachten uitvoeren op het gebied van inkoop binnen de zorg en overheid.