Talent Acquisition Specialist 2x

Talent Acquisition Specialist 2x
2021-12-17 11:49:00
EUR
Marktconform
MONTH
https://schema.org/Organization
Apeldoorn
Gelderland
Roggestraat
7311CE
Combined Business Power B.V.
2022-12-17 11:49:00
FULL_TIME

Over de functie

Wij zijn op zoek naar twee gedreven talent acquisition specialisten die verantwoordelijk worden voor corporate recruitment binnen onze organisaties. Je focus ligt op het uitvoeren van de perfecte candidate journey en het matchen van de beste kandidaten. Vanzelfsprekend ken jij de facilitaire- en inkoopkandidatenmarkt als geen ander en denk je mee over actuele thema’s als arbeidsmarktcommunicatie en talentmanagement.

Het vinden, boeien en binden van kandidaten en het behouden van talent is belangrijker dan ooit. Een behoorlijke uitdaging en daarom nemen wij de rol van talent acquisition specialist bij Coppa en Hospitality Group erg serieus! Met jouw ambitie, resultaatgerichtheid en creativiteit kom je helemaal tot je recht in een jonge en dynamische organisatie waar ontwikkeling centraal staat en waar werken en plezier goed samen gaan. 

Onze (toekomstige) medewerkers vormen het fundament van onze organisatie; hun inzet en motivatie zorgen voor mooie resultaten in een concurrerende markt, maar ook voor een stimulerende werkomgeving. Naast het werven van nieuwe collega’s, willen wij onze medewerkers natuurlijk blijven binden en boeien. Wij bieden hen graag perspectief in hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Ons doel: Employer of choice zijn en blijven!

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Verzorgen (toekomstgericht) corporate recruitment; uitvoeren van een goede intake met de hiring manager, schrijven van aansprekende functieprofielen, creatief searchen en werven en selecteren van de beste kandidaten
 • Relatiebeheer kandidaten en opbouwen talentpools
 • Optreden als adviseur richting interne stakeholders
 • Business management, meedenken over actuele thema’s binnen het recruitment vakgebied
 • Coppa en Hospitality Group positioneren als interessante werkgevers en zichtbaar zijn in de markt
   

Jouw profiel

Jouw rol als talent acquisition specialist maakt dat je aan het begin staat van elk carrière pad bij Coppa en Hospitality Group. Het uitvoeren van de perfecte candidate journey is bij jou in goede handen. Je bent bekend met het totale recruitmentproces, vanaf de vacature intake met de hiring manager, het opstellen van een vacaturetekst tot en met contractonderhandelingen en de onboarding. Je bent de vertrouwenspersoon voor potentiële kandidaten en verbinder naar de arbeidsmarkt.

Je bruist van de energie, bent creatief in het meedenken over aansprekende thema’s in jouw vakgebied en adviseert onze businesspartners proactief over ontwikkelingen in de markt en verbetermogelijkheden. Alles om er samen voor te zorgen dat wij employer of choice zijn en blijven!

FUNCTIE EISEN

 • HBO/WO opleiding
 • Je loopt al een aantal jaar mee in het recruitmentvakErvaring met corporate recruitment en de bemiddeling van (HBO/WO) adviseurs 
 • Ervaring met adviseren van (hoger) management over jouw vakgebied
 • Affiniteit met facility management en/of het inkoopadviesvak is een pré

COMPETENTIES

 • Proactief en oplossingsgericht
 • Natuurlijke drive
 • Mens- en organisatiesensitief
 • Verbindend
 • Zorgvuldig
 • Sterke communicator
   

Ons aanbod

Hospitality Group is het advies- en projectmanagementbureau voor hospitality, facility management, huisvesting en inkoop. Creating better places is onze missie. Samen met opdrachtgevers realiseren circa 100 adviseurs en interim-managers aantrekkelijke en excellent georganiseerde omgevingen voor werken, leren, vrije tijd en zorg. Onze expertises bestaan uit Service & workplace design, Sourcing, regie & performance, Training & development en Interim & recruitment. Van advies tot uitvoering en van inspiratie tot coaching.

COPPA is het inkoopadviesbureau op het gebied van inkoop in de zorg en overheid. Met ruim 80 professionals werken wij dagelijks aan onze missie Creating better partnerships voor betere en betaalbare zorg en doel- en rechtmatigheid in het publieke domein. Van inkoop en Europees aanbesteden tot professionalisering en uitbesteding.

Coppa en Hospitality Group zijn strategische samenwerkingspartners, handelend als twee onafhankelijke organisaties. Waar mogelijk trekken we samen op, zo ook in de zoektocht naar nieuwe talenten voor onze eigen organisaties.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Je werkt in een inspirerende werkomgeving met leuke, ambitieuze collega’s waarin zelfstandigheid en eigen initiatief worden gewaardeerd. We besteden veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en groei en vinden dat je bij ons het beste uit jezelf moet kunnen halen. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 
 

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Estel Vrielink, partner Interim & recruitment, op telefoonnummer 033-4625556. Je sollicitatie met CV en motivatie ontvangen wij graag via onderstaand sollicitatieformulier. Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld. De sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken en een assessment.

Bekijk de vacature