Senior Inkoopconsultant Zorg

Senior Inkoopconsultant Zorg
2020-08-12 11:17:00
EUR
Marktconform
MONTH
https://schema.org/Organization
Arnhem
Gelderland
Jansbuitensingel 30
6811 AE
COPPA
2021-08-12 11:17:00
FULL_TIME

Over de functie

Door jouw jaren lange ervaring heb jij een visie ontwikkeld over hoe een gedegen inkoopfunctie en -afdeling moet functioneren. Jij draagt graag bij aan het succes van inkoop binnen de zorgsector. Van jou wordt verwacht dat je een substantiële en meetbare bijdrage levert aan de patiëntwaarde. Daarbij gaat het niet meer enkel over de kosten van de zorg maar voornamelijk over de kwaliteit.

Als senior inkoopconsultant zorg bij COPPA begeleid je succesvol inkoopprojecten binnen de zorgsector. Je aanpak is gericht op het meenemen van verschillende afdelingen in het inkoopproces en je creëert draagvlak door sterk stakeholdermanagement. Je treedt proactief op als kennispartner en ketenregisseur en helpt organisaties echt dat stapje verder. Je kijkt over de grenzen van jouw eigen opdracht(en) en project(en) en signaleert proactief voor je opdrachtgevers kansen ter verbetering van de inkoopfunctie of -afdeling.

Naast het uitvoeren van (complexe) inkoopprojecten, werk je als senior inkoopconsultant zorg ook mee aan projecten ter verbetering van de inkoopfunctie bij onze opdrachtgevers. Dit kan zijn in de rol van adviseur, maar ook als (interim) hoofd inkoop. Tevens houd je trends en ontwikkelingen binnen ons inkoopvakgebied (binnen de zorg) nauwlettend in de gaten en krijgt energie van het delen van je kennis en kunde.

Taken en verantwoordelijkheden

 

 • Zelfstandig uitvoeren van (complexe) inkooptrajecten in de zorgsector (care en/of cure)
 • Behandelen van (strategische) inkoopvraagstukken
 • Managen van belangrijke leveranciers en contracten
 • Adviseren in het professionaliseren van inkoopfuncties
 • Sparringpartner voor zowel onze collega’s als opdrachtgevers
 • Coachen, begeleiden en ondersteunen van junior en medior inkoopconsultants in de uitvoering van opdrachten en leveren van een bijdrage aan hun ontwikkeling als zelfstandig inkoper

Meer info over de rol? Lees dit artikel van Jeroen de Graaf!

Jouw profiel

Als senior inkoopconsultant zorg wil je acteren in een volwassen organisatie die jou de vrijheid biedt om te werken waar en wanneer je wilt. Daarnaast ben jij op zoek naar een klantgerichte organisatie die echt meedenkt met haar opdrachtgevers en meerwaarde, kennis en inhoudelijke expertise levert op elk inkoopvraagstuk.

Jij bent op zoek naar een dynamische en uitdagende werkomgeving waarbij je voor wisselende opdrachtgevers écht impact kan maken. Als senior inkoopconsultant zorg werk je continue aan opdrachten die aansluiten bij jouw expertise en kennis. Geen dag is hetzelfde, maar dat is ook precies wat je zoekt!

Jij wilt meer dan alleen ‘maar’ een opdracht uitvoeren, jij wilt een wezenlijke bijdrage leveren aan de zorgsector en de COPPA-organisatie. Dit kan door met gelijkgestemden mee te denken over thema’s als duurzaamheid, social return & maatschappelijk verantwoord inkopen (MVI). Dit kan je ook bereiken door samen met de opdrachtgever te kijken naar wat er nodig is om inkoop naar het volgende niveau te tillen en te helpen bij deze doorontwikkeling.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding
 • Minimaal 7 jaar werkervaring op het gebied van inkoop
 • Minimaal 3 jaar ervaring met het zelfstandig begeleiden, opzetten en uitvoeren van (complexe) inkooptrajecten in de zorgsector
 • Kennis van de zorgsector is een pre

Competenties

 • Resultaatgericht
 • Doortastend
 • Projectmatig werken
 • Organisatiesensitief
 • Pragmatisch
 • Samenwerkend

Ons aanbod

Bij COPPA staat werkplezier voorop. Om dat mogelijk te maken biedt COPPA jou de vrijheid en ruimte om projecten op te pakken waar je energie van krijgt en die je mag uitvoeren op jouw manier. Daarvoor hanteert COPPA het drie keer goed principe; goed voor jou, goed voor de klant en goed voor COPPA. Hierdoor ben jij in staat jouw werkweek zo in te richten dat deze past bij jouw gewenste privé-werk balans. Tevens biedt COPPA medewerkers de ruimte om hun passie, enthousiasme en ervaring te delen met de nieuwe generatie en staat je eigen persoonlijke ontwikkeling voorop. Dit doet COPPA door middel van interne trainingen, Academy dagen en ons Talent Ontwikkelplan: Samen aan de TOP!

Vanzelfsprekend krijg je een passende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je niveau en ervaring. Een 32 of 36-urige werkweek behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie van Senior Inkoopconsultant Zorg en de procedure kun je contact opnemen met Bas Bouwman op telefoonnummer +31 85 041 00 50 of bas.bouwman@coppa.nl.

Bekijk de vacature