Ben jij dé resultaatgerichte, doortastende salesmanager die wij zoeken?

Salesmanager Zorg

Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte en doortastende Salesmanager Zorg op fulltime basis (32 tot 40 uur).  

Over COPPA 

Wij zijn toonaangevend in ons vakgebied: inkoop. Dit doen wij door te werken met de beste professionals én ervoor te zorgen dat onze kennis relevant en actueel is. Hoe? Bijvoorbeeld door relevante en inspirerende trainingen en cursussen aan te bieden en door workshops en kennisdeling te organiseren tijdens onze Academy Dagen. Werken bij Coppa betekent werken in een prettige, inspirerende en professionele werkomgeving. Bij COPPA kun je jouw eigen ambitie optimaal vormgeven, waarmee je de beste resultaten voor onze organisatie en onze opdrachtgevers realiseert. 

Onze organisatie bestaat uit tachtig professionals en consultants van junior tot en met senior niveau die opdrachten uitvoeren op het gebied van inkoop binnen de zorg en overheid.

Over de functie

Als salesmanager Zorg, ben jij het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers binnen de sector Zorg en is je primaire taak de verkoop van COPPA diensten binnen Nederland. Het gaat hierbij om diensten op het gebied van inkoop zoals: interim diensten, advies, uitbesteden van inkoop, inkoopoplossingen, inkoopcollectieven, inkoopscans, duurzaamheid etc. Je kunt je goed verplaatsen in de opdrachtgever en bent in staat de strategie van opdrachtgevers te vertalen naar de beste en meest duurzame oplossingen op het gebied van inkoop. Je onderscheidt je door écht te luisteren, goed door te vragen en daarmee de behoeften van opdrachtgevers boven tafel te krijgen. Focus ligt hierbij op de Randstad.

Naast het beheren en het acquireren van nieuwe opdrachtgevers, beheer je lopende opdrachten binnen de Zorg en onderzoek je actief hoe COPPA bestaande opdrachtgevers van dienst kan blijven. Bij lopende aanvragen zoek jij de best passende COPPA consultant, met als resultaat: een tevreden opdrachtgever.

Je bent onderdeel van het Sales overleg, waarin de Directie, Management Team, Account Management Overheid en Recruitment zijn vertegenwoordigd.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met opdrachtgevers binnen de Zorg;
 • Identificeren en kwalificeren van verkoopkansen;
 • Opvolgen van leads (vanuit COPPA’s of eigen netwerk);
 • Optimaliseren van de klanttevredenheid;
 • Het adviseren van nieuwe en bestaande opdrachtgevers;
 • Het nauwlettend volgen van ontwikkelingen op het gebied van inkoop en aanbestedingen.

Jouw profiel

 • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO- opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante commerciële werkervaring binnen de semipublieke sector, bij voorkeur in de Zorg;
 • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en bent een stevige gesprekspartner tot op directieniveau;
 • Je bent gedreven, resultaatgericht en een sterke netwerker;
 • Je beschikt over een rijbewijs;
 • Je bent in staat zelfstandig, proactief en oplossingsgericht te werken.

Ons aanbod

Wij bieden een interessante, zelfstandige functie binnen een professionele werkomgeving, met leuke collega’s en uitdagende en innovatieve projecten bij gerenommeerde organisaties binnen de semipublieke sector. 

Omdat werken een belangrijk deel van je tijdsbesteding is, vinden wij het belangrijk dat je deze tijd zo prettig mogelijk kunt besteden. Wij streven daarom de fijnste manier van werken na, door bijvoorbeeld flexibel werken te faciliteren en mogelijkheden om buiten files te reizen of thuis te werken. 

Daarnaast besteedt COPPA veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, onder andere door onze Academy Dagen en COPPA’s SAMEN AAN DE TOP (Talent Ontwikkel Plan) Programma. Wij bieden een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, passend bij opleiding en werkervaring.

Coppa is een snelgroeiende organisatie, die veel vrijheid en ruimte voor initiatief biedt. Daarnaast verwacht Coppa dat haar medewerkers eigenaarschap tonen over hun werk, de organisatie en hun eigen ontwikkeling. Wij nodigen daarom onze medewerkers uit om hun ambities en dromen te delen. Dan gaan wij het gesprek aan over hoe we daarvan een gezamenlijke ambitie kunnen maken.

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie van Salesmanager Zorg en de procedure kun je contact opnemen met Kathelijn Bakker, Manager Talent Development & Recruitment, op telefoonnummer 06 23 71 51 46 of kathelijn.bakker@coppa.nl.

Solliciteren