Ben jij een stevige persoonlijkheid en ga jij de uitdaging graag aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Projectmedewerker inkoop

Over COPPA

Wij zijn toonaangevend in ons vakgebied: inkoop. Dit doen wij door te werken met de beste professionals én ervoor te zorgen dat onze kennis relevant en actueel is. Hoe? Bijvoorbeeld door relevante en inspirerende trainingen en cursussen aan te bieden en door workshops en kennisdeling te organiseren tijdens onze tweemaandelijkse Academy Dagen. Werken bij COPPA betekent werken in een prettige, inspirerende en professionele werkomgeving. Bij COPPA kun je jouw eigen ambitie optimaal vormgeven, waarmee je de beste resultaten voor onze organisatie en onze opdrachtgevers realiseert. 

Onze organisatie bestaat uit tachtig professionals en consultants van junior tot en met senior niveau die opdrachten uitvoeren op het gebied van inkoop binnen de zorg en overheid.

Over de functie

Coppa is op zoek naar een proactieve projectmedewerker inkoop voor het Kenniscentrum Healthcare. Je maakt onderdeel uit van het Kenniscentrum Healthcare. Het Kenniscentrum bestaat uit Inkoopconsultants, Business consultants en projectmedewerkers en trainees. Zij ondersteunen de collega’s en opdrachtgevers op procedureel gebied bij aanbestedingen. 

Daarnaast levert en beheert het Kenniscentrum producten als spend analyses, inkooptools, administratieve werkzaamheden. Het kenniscentrum is ook een opleidingscentrum en daarnaast zorgt het er ook voor om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

 Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Administratieve en procedurele ondersteuning bij aanbestedingen;
 • Na een inwerkperiode kun je zelfstandig inkoop- en aanbesteding gerelateerde zaken afhandelen;
 • Uitvoeren van en ondersteunen bij spend analyses;
 • Eerste aanspreekpunt, zowel telefonisch als per e-mail, voor collega’s en opdrachtgevers.

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding;
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken;
 • Je hebt kennis van MS Office (met name gevorderd niveau Word en Excel is vereist);
 • Je werkt zeer accuraat en zorgvuldig;
 • Je bent stressbestendig en kunt snel schakelen;
 • Je bent proactief en in staat zelfstandig te werken;
 • Je weet de klant centraal te stellen;
 • Kennis van (Europees) aanbesteden is een sterke pré;
 • Kennis van Negometrix is een pré.

Ons aanbod

Wij bieden een interessante, zelfstandige functie binnen een professionele werkomgeving, met uitdagende en innovatieve projecten bij gerenommeerde organisaties binnen de publieke sector. 

Omdat werken een belangrijk deel van je tijdsbesteding is, vinden wij het belangrijk dat je deze zo prettig mogelijk kunt besteden. Wij streven daarom de fijnste manier van werken na. Bijvoorbeeld door flexibel werken faciliteren en mogelijkheden om buiten files te reizen of thuis te werken. 

Daarnaast besteedt COPPA veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, onder andere door onze tweemaandelijkse Academy Dagen en COPPA’s SAMEN AAN DE TOP (Talent Ontwikkel Plan) Programma. Wij bieden een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, passend bij opleiding en werkervaring.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, stuur dan je CV met een persoonlijke motivatie. Je mag deze richten aan Giovanni Korsten, Recruiter, op telefoonnummer +31 6 194 238 84 of giovanni.korsten@coppa.nl.

Direct solliciteren