Medior Inkoopconsultant Zorg

„Wil jij de zorg iedere dag een beetje beter maken?“

Medior Inkoopconsultant Zorg
2020-08-12 11:17:00
EUR
Marktconform
MONTH
https://schema.org/Organization
Arnhem
Gelderland
Jansbuitensingel 30
6811 AE
COPPA
2021-08-12 11:17:00
FULL_TIME

Over de functie

Als inkoopconsultant zorg is jouw doel de zorg in Nederland iedere dag een beetje beter en betaalbaarder te maken. Dit realiseer je door het inkopen van kwalitatief betere of nieuwe producten, maar ook door efficiënter en effectiever in te kopen. Je wilt waarde toevoegen aan het primaire proces binnen de zorg. Daarom ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van (complexe) inkooptrajecten. Dit doe je zowel projectmatig als op interim basis, waarbij je een begeleidende of uitvoerende functie invult bij onze opdrachtgevers.

Als inkoopconsultant wil je niet alleen een generieke inkoper zijn, maar vind je het ook interessant om je inhoudelijke kennis te vergroten op een specifiek productcategorie (bijv. ICT, medisch, facilitair, huisvesting, etc.) en ben je gedreven om je kennis te delen binnen en buiten onze organisatie.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Zelfstandig uitvoeren van (complexe) inkooptrajecten in de zorgsector (care en/of cure)
 • Managen van leveranciers en contracten
 • Meedenken en adviseren over het professionaliseren van de inkoopfunctie
 • Sparringpartner voor zowel onze collega’s als opdrachtgevers

 

Jouw profiel

Als inkoopconsultant wil je acteren in een volwassen organisatie die jou de vrijheid biedt om te werken waar en wanneer je wilt. Je bent op zoek naar een klantgerichte organisatie die echt meedenkt met haar opdrachtgevers en meerwaarde, kennis en inhoudelijke expertise levert op elk vraagstuk.

Jij bent op zoek naar een dynamische en uitdagende baan met maatschappelijke impact. Als inkoopconsultant werk je continue in je kracht aan opdrachten die aansluiten bij jouw expertise en kennis. Geen dag is hetzelfde, maar dat is ook precies wat je zoekt!

Jij wilt meer dan alleen ‘maar’ een opdracht uitvoeren, jij wilt een wezenlijke bijdrage leveren aan zorginstellingen en de COPPA-organisatie. Dit kan zijn door met gelijkgestemden mee te denken over thema’s als duurzaamheid, social return & maatschappelijk verantwoord inkopen (MVI). Dit kan je ook bereiken door samen met de opdrachtgever te kijken naar wat er nu echt nodig is om inkoop naar het volgende niveau te tillen en te helpen bij deze doorontwikkeling.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding
 • Minimaal 4 jaar werkervaring op het gebied van inkoop
 • Minimaal 2 jaar ervaring met het zelfstandig begeleiden, opzetten en uitvoeren van (complexe) inkooptrajecten in de zorgsector
 • Affiniteit met de zorg is een pré

Competenties

 • Resultaatgericht
 • Organisatiesensitief
 • Doortastend
 • Projectmatig werken
 • Pragmatisch
 • Samenwerken

Ons aanbod

Bij COPPA staat werkplezier voorop. Om dat mogelijk te maken biedt COPPA jou de vrijheid en ruimte om projecten op te pakken waar je energie van krijgt en die je mag uitvoeren op jouw manier. Daarvoor hanteert COPPA het drie keer goed principe; goed voor jou, goed voor de klant en goed voor COPPA. Hierdoor ben jij in staat jouw werkweek zo in te richten dat deze past bij jouw gewenste privé-werk balans. Tevens biedt COPPA medewerkers de ruimte om hun passie, enthousiasme en ervaring te delen met de nieuwe generatie en staat je eigen persoonlijke ontwikkeling voorop. Dit doet COPPA door middel van interne trainingen, Academy dagen en ons Talent Ontwikkelplan: Samen aan de TOP!

Vanzelfsprekend krijg je een passende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je niveau en ervaring. Een 32 of 36-urige werkweek behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie van Senior Inkoopconsultant Zorg en de procedure kun je contact opnemen met Bas Bouwman op telefoonnummer +31 85 041 00 50 of bas.bouwman@coppa.nl.

Bekijk de vacature