Junior Inkoopconsultant Overheid

“Werk wat er toe doet, werk dat afwisselend is, uitdagend is en waar nooit een dag hetzelfde doet. Dat is de rol van junior inkoopconsultant bij COPPA.“ 

Junior Inkoopconsultant Overheid
2018-06-04 20:53:00
EUR
Marktconform
MONTH
https://schema.org/Organization
Apeldoorn
Gelderland
Roggestraat
7311CE
Combined Business Power B.V.
2019-06-04 20:53:00
FULL_TIME

Over de functie

Als junior inkoopconsultant overheid bij COPPA ga jij leren adviseren over hoe gemeenten het beste diensten, leveringen en werken in kunnen kopen. Dit kunnen de warme drankenvoorziening, de dataservers, een viaduct, de zorg die gemeenten inwoners bieden vanuit het sociaal domein of nog zo veel meer zijn. Om dit succesvol te doen moet je zowel op de inhoud als het (inkoop)proces vaardig zijn om de gemeente te kunnen adviseren over de juiste inkoopstrategie. Tevens moet je in staat zijn om de behoeftes van de organisatie en de medewerkers op te halen en te vertalen naar een gedegen projectplan en aanbesteding. Dat gaan we je allemaal, en nog veel meer, leren!

Als junior inkoopconsultant overheid ga jij leren (Europees) aanbesteden. Wij leren jou dit op meerdere manieren. Allereerst het kenniscentrum; waar je ondersteuning biedt en samenwerkt met senior inkoopconsultants die aanbestedingen uit aan het voeren zijn. Ons kenniscentrum overheid bestaat uit een aantal junior inkoopconsultants en (senior) projectmedewerkers. Deze gelaagdheid zorgt ervoor dat je in een warm bad terecht komt waarbij altijd iemand om je heen hebt om vragen aan te stellen. Ten tweede krijg je, wanneer je er klaar voor bent, je eigen verantwoordelijkheden en projecten die aansluiten bij waar jij in je ontwikkeling staat. Ten slotte ga je aan de slag met ons talent ontwikkelprogramma (TOP). In onze TOP staan jouw kwaliteiten, competenties en waarden centraal. Jij geeft dus sturing aan de richting waarop jij je gaat ontwikkelen.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Ondersteunen van aanbestedende diensten of senior inkoopconsultants in de uitvoering van huidige of aankomende (Europese) aanbestedingen;
 • Vragen stellen, feedback vragen, kennis opdoen en ontwikkelen;

Jouw profiel

Hoewel je net klaar bent met je studie of één eerste baan hebt gehad, wil je je nog niet binden aan één organisatie. Je wil meerdere organisaties ondersteunen en op den duur adviseren. Je zoekt werk wat er toe doet en waar jij je continue in kan blijven verdiepen of verbreden. Dit vraagt een bepaalde mate van flexibiliteit en zelfstandigheid. Je denkt eerste zelf na over een probleem, maar schroomt niet om iemand te bellen als je niet tot een oplossing kan komen.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding;
 • Affiniteit met inkoop en gemeenten;
 • Bereidheid om te reizen.

Competenties

 • Resultaatgericht;
 • Analytisch;
 • Leergierig;
 • Flexibel;
 • Zelfstandig;
 • Communicatief sterk in woord en geschrift.

Ons aanbod

Bij COPPA staat werkplezier voorop. Om dat mogelijk te maken biedt COPPA jou de vrijheid en ruimte om projecten op te pakken waar je energie van krijgt en die je mag uitvoeren op jouw manier. Daarvoor hanteert COPPA het drie keer goed principe; goed voor jou, goed voor de klant en goed voor COPPA. Hierdoor ben jij in staat jouw werkweek zo in te richten dat deze past bij jouw gewenste privé-werk balans. Tevens biedt COPPA medewerkers de ruimte om hun passie, enthousiasme en ervaring te delen met de nieuwe generatie en staat je eigen persoonlijke ontwikkeling voorop. Dit doet COPPA door middel van interne trainingen, Academy dagen en ons Talent Ontwikkelplan: Samen aan de TOP!

Vanzelfsprekend krijg je een passende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je niveau en ervaring. Een 32 of 36-urige werkweek behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Solliciteer nu