Junior Inkoopconsultant Overheid

“Leren, ontwikkelen en kennis opdoen van het inkoopvakgebied, in de rol van junior inkoopconsultant leren we jou de kneepjes van het vak en mag je direct meewerken aan toonaangevende projecten.”
Junior Inkoopconsultant Overheid
2022-04-13 11:19:00
EUR
Marktconform
MONTH
https://schema.org/Organization
Apeldoorn
Gelderland
Roggestraat
7311CE
Combined Business Power B.V.
2023-04-13 11:19:00
FULL_TIME

Over de functie

Als junior inkoopconsultant overheid bij COPPA leer jij adviseren over hoe gemeenten het beste diensten, leveringen en werken kunnen inkopen. Wij leren jou de kneepjes van het inkoopvakgebied en stomen je klaar om als consultant echt van meerwaarde te zijn voor onze opdrachtgevers.

Of het nu gaat over het aanbesteden van de warme drankenvoorziening, de dataservers, een viaduct of de zorg die gemeenten inwoners bieden in het sociaal domein jij helpt onze opdrachtgevers echt verder. Je hebt een luisterend oor en bent (straks) in staat om de behoeftes van de organisatie te vertalen naar een gedegen projectplan en aanbesteding. Je leert adviseren over de juiste inkoopstrategie die past bij de behoefte van de organisatie.

Wil jij maatschappelijk bijdragen en echt het verschil maken vanuit inkoop dan investeren we graag in jouw ontwikkeling! Je leert snel door te starten als trainee (waarbij je meeloopt met verschillende collega’s) of als medewerker binnen ons kenniscentrum. Je biedt ondersteuning aan ervaren inkoop consultants en mag direct meewerken aan aanbestedingen of adviesopdrachten onder de leiding van een expert. Ook bieden we je diverse interne trainingen aan gericht op het inkoopvakgebied. Daarnaast helpen we jou in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Wanneer je er klaar voor bent krijg je verantwoordelijkheid over eigen projecten die aansluiten bij jouw interesse en bijdragen aan je verdere ontwikkeling. 


TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

 

 • Ondersteunen van aanbestedende diensten (onze klanten) of senior inkoopconsultants bij de uitvoering van (Europese) aanbestedingen. 
 • Meewerken aan een breed scala aan inkoopadviesopdrachten.
 • Meewerken binnen het kenniscentrum overheid waar je samen met collega’s verantwoordelijk bent voor diverse inkoopprocessen en de bewaking daarvan (publicaties, 4 ogen principe en termijnbewaking).
 • Vragen stellen, feedback vragen, kennis opdoen en ontwikkelen.
   

Jouw profiel

Je bent net klaar met je studie of hebt maximaal 2 jaar werkervaring maar wil je nog niet binden aan één organisatie en bent nog lang niet uitgeleerd. Je wil meerdere organisaties ondersteunen en op den duur adviseren. 

Learning on the job is waar je warm van wordt. Je bent nieuwsgierig, zelfstandig en hebt een flexibele mindset. Je vindt het uitdagend om lastige vraagstukken te ontrafelen en denkt in oplossingen. Daarnaast vind je het leuk om te schakelen op verschillende niveaus en om samen te werken. Met jouw verbindend vermogen en door het nemen van initiatief maak jij het verschil in een baan wat er maatschappelijk echt toe doet!

FUNCTIE EISEN

 • In het bezit van een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Affiniteit met het inkoopadviesvak is een pré maar uiteraard leren wij jou graag alles over dit mooie vak!

COMPETENTIES

 • Leergierig
 • Resultaatgericht
 • Analytisch
 • Flexibel
 • Zelfstandig
 • Communicatief sterk in woord en geschrift
   

Ons aanbod

Bij COPPA staat werkplezier voorop. Om dat mogelijk te maken biedt COPPA jou de vrijheid en ruimte om projecten op te pakken waar je energie van krijgt en die je mag uitvoeren op jouw manier. Waar een goede balans tussen werk en privé belangrijk is en waar successen gevierd worden.
We gaan samen voor kwaliteit en willen echt waarde toevoegen bij onze klanten. Dat kunnen we alleen maar waarmaken met de kennis, expertise en het gedrag van onze medewerkers. We bieden voor iedereen leer- en ontwikkeltrajecten waarmee je het beste uit jezelf kan halen, je continu ontwikkeld, geprikkeld wordt en uitgedaagd blijft.

Vanzelfsprekend krijg je een passende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je niveau en ervaring

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Iris Spanjer of Estel Vrielink op telefoonnummer 085 - 041 00 50. Je sollicitatie met CV en motivatie ontvangen wij graag via onderstaand sollicitatieformulier. Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld. De sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken en een assessment.

Solliciteer nu