Junior Business Consultant / Trainee (32-40 uur)

„Ben jij goed in het analyseren van processen, overzie jij altijd het grote geheel en bepaal jij makkelijk de koers? Wij willen jou helpen hier nóg beter in te worden! Door jou te trainen in waar je al goed in bent en door je mee te nemen ‘on the job’ coachen we jou naar een ervaren Business Consultant. Wil je weten hoe? Lees dan verder!“

Junior Business Consultant / Trainee (32-40 uur)
2022-04-13 11:19:00
EUR
Marktconform
MONTH
https://schema.org/Organization
Arnhem
Gelderland
Jansbuitensingel 30
6811AE
COPPA Consultancy
2023-04-13 11:19:00
FULL_TIME

Over de functie

Groei is het sleutelwoord voor de functie van junior Business Consultant. Je krijgt begeleiding van senior Business Consultants en de ruimte om in de praktijk te ervaren hoe wij impact maken op de zorg en binnen de overheid.  

Door het dynamische karakter van consultancy, ontwikkel jij de kennis en vaardigheden die nodig zijn om als succesvol business consultant aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld in de rol van projectleider, implementatieconsultant of bedrijfsadviseur. Jij gaat een wezenlijke bijdrage leveren aan de professionalisering en ontwikkeling van inkoop in de zorg en/of overheid.

Als trainee loop je met verschillende collega’s mee en bied je ondersteuning aan ervaren business- en inkoopconsultants. Daar waar het kan werk je direct mee aan bijvoorbeeld inkooptrajecten, adviesopdrachten of bij implementaties en natuurlijk bieden we je aanvullend diverse interne trainingen gericht op het inkoopvakgebied. Na het leggen van de basiskennis & -ervaring kan je je verder specialiseren. Misschien ligt het implementeren van adviezen jou heel goed of ben je beter in procesanalyses &- optimalisaties? Zo bepaal je samen met je manager jouw eigen talent ontwikkel plan (TOP) met betrekking tot de richting van je groei. En als jij er klaar voor bent, krijg je je eigen projecten die aansluiten bij jouw interesse en die bijdragen aan jouw verdere ontwikkeling. Wij helpen jou in je persoonlijke (& zakelijke) ontwikkeling!  

HET TEAM

Binnen ons jonge & dynamische team (8 teamleden) zal je voor meerdere opdrachtgevers werken binnen de zorg (cure & care) en binnen de overheid en aan een diversiteit aan opdrachten. Maar hoe divers deze opdrachten ook zijn, ze hebben allemaal betrekking op inkoop. 

Als junior Business Consultant zal je je vooral gaan bezighouden met het verzorgen van implementaties van inkoopsystemen, het doen van procesanalyses en het doorvoeren van optimalisaties. En: dit doe je op zowel operationeel niveau als op tactisch en strategisch niveau. Afhankelijk van de opdracht werk je zowel bij de klant op locatie als op een van onze kantoren (minimaal 1x per week vanuit Arnhem), maar werken kan je ook vanuit huis.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 
 • Het implementeren van inkoopsystemen en ervoor zorgen dat gebruikers ermee overweg kunnen. 
 • Het implementeren van contractmanagement en/of contractbeheer.
 • Het ondersteunen en mede-begeleiden bij (complexe) inkooptrajecten.
 • Het geven van advies m.b.t. besluitvorming en procesoptimalisatie.
   

Jouw profiel

Je bent net klaar met je studie of je hebt maximaal 2 jaar werkervaring en je bent nog lang niet uitgeleerd. Je wilt je nog niet binden aan één organisatie en wilt meerdere organisaties ondersteunen en adviseren. 

Learning on the job is waar je warm van wordt. Je bent nieuwsgierig, zelfstandig en hebt een flexibele mindset. Je vindt het uitdagend om lastige vraagstukken te ontrafelen en denkt in oplossingen. Daarnaast vind je het leuk om te schakelen op verschillende niveaus en om samen te werken. Met jouw verbindend vermogen en door het nemen van initiatief maak jij het verschil in een baan die er maatschappelijk echt toe doet!

WAT HEB JE NODIG
 • Je bent in het bezit van een afgeronde WO opleiding waarbij een of meerdere van de volgende thema’s aan bod zijn gekomen: changemanagement, data analyse, Informatiemanagement, procesoptimalisatie, besluitvorming of inkoop. 
JOUW COMPETENTIES 
 • Jij kenmerkt je door je daadkracht, je bent resultaatgericht en je bent analytisch sterk. Jij weet elk project tot een succesvol einde te brengen.  
 • Je bent communicatief sterk, jij weet hoe je anderen kan inspireren en overtuigen. Daarnaast voel je goed aan wanneer het beter is even te luisteren i.p.v. te praten.  
 • Je bent zelfstandig en doelgericht, én je bent een tikje eigenwijs: Je hebt lef om soms toch ook nog jóuw visie te delen.
 • Door je leergierige instelling sta je open voor verdere ontwikkeling van jezelf en COPPA in bijvoorbeeld thema’s als maatschappelijk verantwoord inkopen. 
   

Ons aanbod

Doordat steeds meer organisaties het belang inzien van inkoop, wordt een steeds groter beroep gedaan op de inkoopafdeling. Inkoop gebruikt hiervoor steeds meer inkoopoplossingen. 
 
COPPA is het inkoopadviesbureau binnen de zorg en overheid. Met ruim 90 professionals werken wij dagelijks aan betere en betaalbare zorg en doel- en rechtmatigheid in het publieke domein. Van inkoop en Europees aanbesteden tot professionalisering en uitbesteding.  
 
Duurzaamheid, circulariteit en Maatschappelijk Verantwoord Inkopen zijn verweven in onze dienstverlening. Door onze cultuur waarin plezier, ambitie en professionaliteit hoog in het vaandel staan, streven we zowel voor onszelf als onze opdrachtgevers het maximale rendement na. Sociale interactie tussen collega’s vinden wij belangrijk. Jaarlijks organiseren wij daarom diners, bbq’s en andere (team)uitjes.  

Arbeidsvoorwaarden

Bij COPPA staat werkplezier voorop. Om dat mogelijk te maken biedt COPPA jou de vrijheid en ruimte om projecten op te pakken waar je energie van krijgt en die je mag uitvoeren op jouw manier. Waar een goede balans tussen werk en privé belangrijk is en waar successen gevierd worden.  

We gaan samen voor kwaliteit en willen écht waarde toevoegen bij onze klanten en medewerkers. Dat kunnen we alleen maar waarmaken met de kennis, expertise en het gedrag van onze medewerkers. We bieden voor iedereen leer- en ontwikkeltrajecten waarmee je het beste uit jezelf kan halen, je continu ontwikkeld, geprikkeld wordt en uitgedaagd blijft. Daarnaast organiseren we maandelijks een Academy dag waar collega’s en externe sprekers kennisdelen. 

Een vast dienstverband (onbepaalde tijd) na de trainee fase (gemiddeld 3 maanden): wij investeren in jouw groei en dit doen wij vol vertrouwen! 

Vanzelfsprekend krijg je een passende beloning en bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 50/50 pensioenvergoeding, 25 vakantiedagen, een laptop & een telefoon en een OV-businesskaart. Daarnaast bieden wij je na je traineeship een leaseauto (jij kiest voor het reizen dat op dat moment het beste past).
 

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Ursula Wegmann via 06 -199 919 55. Voor vragen over het sollicitatieproces kan je contact zoeken met onze Recruiter via 085 - 041 00 50 of via werken@coppa.nl

Je sollicitatie met CV en motivatie ontvangen wij graag via onderstaand sollicitatieformulier. 

Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.  
 
 

 

Solliciteer nu