Junior Aanbestedingsjurist

„Wil jij met jouw juridische kennis van toegevoegde waarde zijn voor opdrachtgevers en voor jouw collega's? Krijg jij energie van samenwerken en ben jij een kritische denker? Als junior aanbestedingsjurist bij Coppa ga jij je helemaal verdiepen in het aanbestedingsrecht en leren wij jou hoe jij topkwaliteit juridische ondersteuning aan onze opdrachtgevers levert.  Heb jij zin in deze uitdaging?  Zet je schouders er dan onder bij Coppa!“ 

Junior Aanbestedingsjurist
2023-02-22 12:51:16
EUR
Marktconform
MONTH
https://schema.org/Organization
Arnhem
Gelderland
Jansbuitensingel 30
6811AE
COPPA Consultancy
2024-02-22 12:51:16
FULL_TIME

Over de functie

Als junior aanbestedingsjurist voer jij juridische werkzaamheden uit voor opdrachtgevers binnen de overheid en heb je een belangrijke rol bij Europese aanbestedingen. Bij complexe Europese aanbestedingen bied je onder andere ondersteuning bij aanbestedingsdocumenten, nota’s van inlichtingen en gunnings- en afwijzingsbrieven. Bij adviestrajecten geef jij vanuit jouw juridische kennis strategisch inkoopadvies, help je mee aan het bouwen van een inkoopafdeling en ga jij inkoopfuncties en –afdelingen professionaliseren. Doordat je in deze rol zowel juridische werkzaamheden uitvoert als inkoopadvies geeft, is je werk afwisselend, leerzaam en lever je veel toegevoegde waarde voor klanten en collega's. 
 
Je start vanuit ons kenniscentrum waar je belangrijke elementen van aanbestedingsrecht leert (her)kennen en waar je kennis maakt met inkoop binnen de overheid. Je werkt al direct mee aan aanbestedingen en gaat onder leiding van een senior collega al snel meer en complexere juridische vragen beantwoorden. Tegelijkertijd ga je ook al aan de slag met inkoopvraagstukken in bredere zin.  
 

Jouw profiel

Deze functie is voor jou als jij een maatschappelijke bijdrage wilt leveren en met jouw juridische kennis echt het verschil wil maken binnen inkoop. Jij wil je verdiepen in het aanbestedingsrecht om vervolgens jouw kennis hiervan ook toe te passen bij verschillende opdrachtgevers. Je houdt van complexiteit, kunt snel schakelen en je hebt analytisch denkvermogen. Daarnaast vind je het leuk om collega's te helpen met juridische vragen.

Dit neem je mee
  • Een afgeronde WO Rechten opleiding. Eventueel een Master Ondernemingsrecht, Privaatrecht of Staats- en Bestuursrecht. 
  • Interesse en ambitie om je te verdiepen in aanbestedingsrecht en het inkoopwerkveld.  
  • Energie, lef en nieuwsgierigheid. 

Ons aanbod

Coppa is hét inkoopadviesbureau binnen de zorg en overheid. Met ruim 80 professionals werken wij dagelijks aan betere en betaalbare zorg en doel- en rechtmatigheid in het publieke domein. Van inkoop en Europees aanbesteden tot professionalisering en uitbesteding. 
 
Duurzaamheid, circulariteit en Maatschappelijk Verantwoord Inkopen zijn verweven in onze dienstverlening. Door onze cultuur waarin plezier, ambitie en professionaliteit hoog in het vaandel staan, streven we zowel voor onszelf als onze opdrachtgevers het maximale rendement na. Sociale interactie tussen collega’s vinden wij belangrijk. Jaarlijks organiseren wij daarom diners, bbq’s en andere (team)uitjes én gaan we eenmaal per jaar op citytrip met de hele organisatie. 

Waar staan wij voor

Bij Coppa staat werkplezier voorop. Om dat mogelijk te maken biedt Coppa jou de vrijheid en ruimte om projecten op te pakken waar je energie van krijgt en die je mag uitvoeren op jouw manier. Waar een goede balans tussen werk en privé belangrijk is en waar successen gevierd worden. 
 
We gaan samen voor kwaliteit en willen écht waarde toevoegen bij onze klanten en medewerkers. Dat kunnen we alleen maar waarmaken met de kennis, expertise en het gedrag van onze medewerkers. We bieden voor iedereen leer- en ontwikkeltrajecten waarmee je het beste uit jezelf kan halen, je continu ontwikkeld, geprikkeld wordt en uitgedaagd blijft. Daarnaast organiseren we maandelijks een Academy dag waar collega’s en externe sprekers kennisdelen. 

Ons aanbod

Wij bieden een passende beloning op basis van ervaring. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 50/50 pensioenvergoeding, 25 vakantiedagen, een laptop, een telefoon een OV-businesskaart en een leaseauto.  
 
Vind jij deze vacature interessant maar ben je geen junior meer? Wij staan ook open voor ervaren aanbestedingsjuristen. We nodigen je uit om te solliciteren! 
 

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Niels van Ophem (Teamlead Juristen) via 06 33 08 74 35. Voor vragen over het sollicitatieproces kan je contact opnemen met onze recruiter Maartje Joosten via +06 57627146 of via werken@coppa.nl
 
Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld. 
 

 

Solliciteer nu