Junior (Trainee) Accountinkoper Zorg

„Wil jij impact maken op het welzijn van patiënten door ziekenhuizen en zorginstellingen professioneel te ondersteunen met hun inkoop? Ben je hbo afgestudeerd, wil je graag aan het werk maar blijven ontwikkelen? Dan is de functie van junior (trainee) accountinkoper zorg wat voor jou!“ 
Junior (Trainee) Accountinkoper Zorg
2023-02-24 14:06:20
EUR
Marktconform
MONTH
https://schema.org/Organization
Arnhem
Gelderland
Jansbuitensingel 30
6811AE
COPPA Consultancy
2024-02-24 14:06:20
FULL_TIME

Over de functie

Als junior accountinkoper ben je onderdeel van het Outsourcing team. Dit team werkt voor onze opdrachtgevers in de zorg, Care&Cure, die hun inkoopactiviteiten gedeeltelijk of volledig hebben uitbesteed aan Coppa. Samen zorgen we ervoor dat inkoop echt bijdraagt aan het primaire zorgproces en het welzijn van alle patiënten.  
 
Door mee te lopen met een senior accountinkoper kom je in aanraking met het gehele inkoopproces: van het maken van een spendanalyse, het opstellen van een inkoopkalender en het ophalen van de wensen en eisen in de organisatie tot het selecteren en contracteren van leveranciers. Je komt in aanraking met de inkoop van verschillende producten en diensten, zoals voeding, kantoorartikelen, telefonie, medische artikelen, schoonmaakdienstverlening en tijdelijk personeel. Jij bent de spil in het hele inkooptraject en verantwoordelijk voor het organiseren van alle randvoorwaarden die bij de inkoop van deze producten en diensten komen kijken. Je bent daarnaast sparringpartner voor de zorgorganisatie en begeleidt en adviseert hen bij het maken van de juiste keuzes om gezamenlijk te komen tot het beste resultaat.

 Taken en verantwoordelijkheden   
 • Ondersteunen, begeleiden en coördineren van inkooptrajecten 
 • Uitvoeren van spendanalyses 
 • In kaart brengen huidige inkoopwensen en -eisen en het opstellen van een programma van eisen 
 • Aanvragen van offertes en selecteren van leveranciers   
 • Onderhandelen over contracten en contractvoorwaarden met leveranciers 
   

Jouw profiel

Jij haalt energie uit coördinerende werkzaamheden en vindt het een uitdaging om als spil te functioneren in het hele inkoopproces. Je staat stevig in je schoenen en weet je goed staande te houden tussen alle stakeholders. Verder breng je het volgende mee:

 • Je hebt minimaal je hbo-bachelor diploma en bent op zoek naar een functie waarin je kan groeien en ontwikkelen richting een ervaren adviseur  
 • Maatschappelijke betrokkenheid waarmee je door het leveren van professionele inkoop echt bijdraagt aan het welbevinden van patiënten 
 • Werken in projectteams voor verschillende opdrachtgevers spreken jou aan 
 • Je bent communicatief sterk op alle niveaus en hebt oog voor mens en omgeving 
 • Je floreert in een dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is 
Het traineeship

Als trainee loop je de eerste 3 maanden mee met senior collega's en ondersteun je direct bij inkooptrajecten. Daarnaast werk je mee op ons kenniscentrum, waar je de basis van inkoop leert. Wij bieden diverse interne trainingen aan gericht op het inkoopvakgebied en gaan aan de slag met je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 
Wanneer je er klaar voor bent krijg je steeds meer eigen verantwoordelijkheid. Uiteindelijk ga je helemaal zelfstandig inkooptrajecten coördineren en kan jij de impact maken die je wilt! 
 

Ons aanbod

Coppa is hét inkoopadviesbureau binnen de zorg en overheid. Met ruim 90 professionals werken wij dagelijks aan betere en betaalbare zorg en aan doel- en rechtmatigheid in het publieke domein. Van inkoop en Europees aanbesteden tot professionalisering en uitbesteding.   
  
Duurzaamheid, circulariteit en Maatschappelijk Verantwoord Inkopen zijn verweven in onze dienstverlening. Door onze cultuur waarin plezier, ambitie en professionaliteit hoog in het vaandel staan, streven we zowel voor onszelf als onze opdrachtgevers het maximale rendement na. Sociale interactie tussen collega’s vinden wij belangrijk. Jaarlijks organiseren wij daarom diners, bbq’s en andere (team)uitjes.   
 
Onze kernwaarden zijn 

 • Wij stellen de klant centraal 
 • Wij nemen en tonen verantwoordelijkheid 
 • Wij willen negens scoren 
 • Wij vergroten onze individuele prestaties door samenwerking 
 • Wij streven naar een ideale work-life-balance 
Waar staan wij voor

Bij Coppa staat werkplezier voorop. Je werkt met leuke, ambitieuze collega’s waarin zelfstandigheid en eigen initiatief worden gewaardeerd. Om dat mogelijk te maken biedt Coppa jou de vrijheid en ruimte om projecten op te pakken waar je energie van krijgt en die je mag uitvoeren op jouw manier. Waar een goede balans tussen werk en privé belangrijk is en waar successen gevierd worden.   
 
We gaan samen voor kwaliteit en willen écht waarde toevoegen bij onze klanten en medewerkers. Dat kunnen we alleen maar waarmaken met de kennis, expertise en het gedrag van onze medewerkers. We bieden voor iedereen leer- en ontwikkeltrajecten waarmee je het beste uit jezelf kan halen, je continu ontwikkeld, geprikkeld wordt en uitgedaagd blijft. Daarnaast organiseren we maandelijks een Academy dag waar collega’s en externe sprekers kennisdelen. 

Wij bieden

Vanzelfsprekend bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook bieden wij je bij deze functie een OV-businesskaart en in de toekomst een leaseauto. De opdrachtgevers waarvoor je werkt zitten veelal in Noord-Holland, hier zal je dan ook wekelijks naar toe moeten reizen. Daarnaast ben je vrij en flexibel in eigen agendabeheer en ben je altijd welkom op ons kantoor in Arnhem. 
 
Deze functie kan voor 32-40 uur ingevuld worden. 
 

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Teamlead Diederik Uytenbogaart via 06 5473 5491. Voor vragen over het sollicitatieproces kan je contact zoeken met onze recruiter Maartje Joosten via telefoonnummer 06 5762 7146 of via werken@coppa.nl

Solliciteer nu