Ben jij die gemotiveerde inkoopcoördinator? Wij groeien en zijn dus altijd op zoek naar nieuw talent!

Inkoopcoördinator

Over COPPA

COPPA is een snel groeiend, toonaangevend inkoopadviesbureau met opdrachtgevers in de zorg en overheid. We werken met de beste inkoopprofessionals én zorgen ervoor dat onze inkoopkennis relevant en actueel is. Hoe? Bijvoorbeeld door trainingen en cursussen aan te bieden aan onze medewerkers. Werken bij COPPA betekent werken in een prettige, leuke en professionele werkomgeving. De inkoopprofessional kan in uitdagende opdrachten zijn/haar eigen ambitie optimaal vormgeven en de beste resultaten voor onze opdrachtgevers realiseren.  

Onze organisatie bestaat uit tachtig inkoopprofessionals en consultants van junior tot en met senior niveau die opdrachten uitvoeren op het gebied van inkoop binnen de zorg en overheid.

Sinds enkele jaren is COPPA actief in het uitbesteden van inkoopafdelingen. Bij een aantal zorginstellingen hebben wij zowel de tactische- en de operationele inkoopprocessen overgenomen. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een inkoopcoördinator met leidinggevende capaciteiten. 

Over de functie

Diverse zorginstellingen besteden hun inkoopafdelingen uit aan COPPA. Wij zoeken iemand die meerdere zorginstellingen gelijktijdig kan aansturen. Daarnaast ben je in staat om snel te schakelen met het hoger management van zorginstellingen, kun je jezelf goed profileren en weet je snel een afdeling inkoop op de kaart zetten. Het professionaliseren en het bereiken van de daarbij behorende doelstellingen maken onderdeel uit van jouw werkzaamheden. Je motiveert de medewerkers binnen jouw team om samen met jou er iets moois van te maken bij de klant.

Jouw profiel

  • Afgeronde WO-opleiding;
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring als leidinggevende van een afdeling inkoop;
  • Je hebt gewerkt bij andere adviesorganisaties;
  • Ervaring binnen zorg is een pré;
  • Je werkt resultaatgericht en beschikt over sterke analytische en sociale vaardigheden;
  • Je bent bereid tot reizen.

Ons aanbod

Wij bieden een interessante, zelfstandige functie binnen een professionele werkomgeving, met uitdagende en innovatieve projecten bij gerenommeerde organisaties binnen de publieke sector. 

Omdat werken een belangrijk deel van je tijdsbesteding is, vinden wij het belangrijk dat je deze zo prettig mogelijk kunt besteden. Wij streven daarom de fijnste manier van werken na. Bijvoorbeeld door flexibel werken faciliteren en mogelijkheden om buiten files te reizen of thuis te werken. 

Daarnaast besteedt COPPA veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, onder andere door onze tweemaandelijkse Academy Dagen en COPPA’s SAMEN AAN DE TOP (Talent Ontwikkel Plan) Programma. Wij bieden een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, passend bij opleiding en werkervaring.

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie van Inkoopcoördinator en de procedure kun je contact opnemen met Giovanni Korsten, Recruiter, op telefoonnummer +31 6 194 238 84 of giovanni.korsten@coppa.nl.

Solliciteer nu! »