Ben jij die gemotiveerde inkoopadviseur? Wij groeien en zijn dus altijd op zoek naar nieuw talent!

Inkoopadviseur

Wij zijn toonaangevend in ons vakgebied: Inkoop. Dit doen wij door te werken met de beste inkoopprofessionals én ervoor te zorgen dat onze inkoopkennis relevant en actueel is. Met onze cultuur bieden wij inkoopprofessionals een prettige, leuke en professionele werkomgeving. De inkoopprofessional kan in uitdagende opdrachten zijn/haar eigen ambitie optimaal vormgeven en de beste resultaten voor onze opdrachtgevers realiseren. Onze organisatie bestaat uit tachtig inkoopprofessionals en consultants van junior tot en met senior niveau die opdrachten uitvoeren op het gebied van inkoop binnen de zorg en overheid.

Sinds enkele jaren is Coppa actief in het uitbesteden van inkoopafdelingen. Bij een aantal zorginstellingen hebben wij zowel de tactische- en de operationele inkoopprocessen overgenomen. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een inkoopcoördinator met leidinggevende capaciteiten.

Over de functie

Diverse zorginstellingen besteden hun inkoopafdelingen uit aan Coppa. Wij zoeken iemand die meerdere zorginstellingen gelijktijdig kan aansturen. Daarnaast ben je in staat om snel te schakelen met het hoger management van zorginstellingen, kun je jezelf goed profileren en weet je snel een afdeling inkoop op de kaart zetten. Het professionaliseren en het bereiken van de daarbij behorende doelstellingen maken onderdeel uit van jouw werkzaamheden. Je motiveert de medewerkers binnen jouw team om samen met jou er iets moois van te maken bij de klant.

Jouw profiel

  • Afgeronde WO opleiding is een vereiste;
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring als leidinggevende van een afdeling inkoop;
  • Heeft gewerkt bij adviesorganisaties;
  • Ervaring binnen zorg is een pré;
  • Bereidheid tot reizen.

Ons aanbod

Wij bieden een interessante en zelfstandige functie binnen een professionele werkomgeving. Daarnaast besteedt Coppa veel aandacht aan allerlei vormen van kennisdeling binnen de organisatie. Coppa faciliteert de middelen die het werk van een consultant mogelijk maken. Daarnaast bieden wij doorgroeimogelijkheden binnen je functie naar senior of andere adviesfuncties binnen Coppa. Salaris en arbeidsvoorwaarden passend bij je opleiding en werkervaring.

Geef je carrière een boost door je motivatiebrief en CV te sturen naar nadia.urich@coppa.nl. Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit functieprofiel neem dan contact op met Iris Gebbing bereikbaar op +31619423887.

Solliciteer nu! »