Inkoopconsultant Sociaal Domein

Inkoopconsultant Sociaal Domein
2018-06-28 16:10:00
EUR
Marktconform
MONTH
https://schema.org/Organization
Apeldoorn
Gelderland
Roggestraat
7311CE
Combined Business Power B.V.
2019-06-28 16:10:00
FULL_TIME

Over de functie

Als Inkoop Consultant Sociaal Domein weet jij in de zeer dynamische en nieuwe sector het kaf van het koren te scheiden. Je gaat altijd voor het beste resultaat voor de organisatie, maar ook de bewoners van de gemeenten waar de aanbestedingen betrekking op hebben. Als inkoop consultant sociaal domein ben jij de verbindende factor tussen zorgbehoevende en zorg verlenende. Daarnaast gaat je hart sneller kloppen van aanbestedingen uitvoeren in deze nog jonge sector, waarbij je op den duur jouw vaardigheden over wil brengen op onze junior consultants.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Opstellen van aanbestedingsstrategie, Programma van Eisen en (Europese) aanbestedingsdocumenten;
 • Begeleiden en zelfstandig uitvoeren van Europese aanbestedingsprocedures;
 • Geven van inkoop- en aanbestedingsadvies;
 • Actief overdragen van je kennis en kunde aan collega’s.
   

Jouw profiel

 • Eis: Afgeronde HBO- of WO-opleiding;
 • Eis: Minimaal 2 jaar werkervaring binnen het sociaal domein
 • Eis: Minimaal 3 zelfstandig begeleidde Europese aanbestedingen binnen het sociaal domein (jeugd of WMO);
 • Eis: Je werkt resultaatgericht en beschikt over sterke analytische en sociale vaardigheden;
 • Eis: Je bent bereid tot reizen;
 • Pré: Ervaring met projectleiders rol en/ of contractmanagement.
   

Ons aanbod

Bij COPPA staat werkplezier voorop. Om dat mogelijk te maken biedt COPPA jou de vrijheid en ruimte om projecten op te pakken waar je energie van krijgt en die je mag uitvoeren op jouw manier. Daarvoor hanteert COPPA het drie keer goed principe; goed voor jou, goed voor de klant en goed voor COPPA. Hierdoor ben jij in staat jouw werkweek zo in te richten dat deze past bij jouw gewenste privé-werk balans. Tevens biedt COPPA medewerkers de ruimte om hun passie, enthousiasme en ervaring te delen met de nieuwe generatie en staat je eigen persoonlijke ontwikkeling voorop. Dit doet COPPA door middel van interne trainingen, Academy dagen en ons Talent Ontwikkelplan: Samen aan de TOP!

Vanzelfsprekend krijg je een passende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je niveau en ervaring. Een 32 of 36-urige werkweek behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie van Inkoopconsultant Overheid en de procedure kun je contact opnemen met Giovanni Korsten, Recruiter, op telefoonnummer +31 6 194 238 84 of giovanni.korsten@coppa.nl.

Solliciteer nu