Field- en relatiemanager

‘Ben jij de sterke schakel die zzp’ers aan ons weet te verbinden en de beste match maakt voor onze opdrachtgevers?’
Field- en relatiemanager
2022-03-15 15:51:00
EUR
Marktconform
MONTH
https://schema.org/Organization
Apeldoorn
Gelderland
Roggestraat
7311CE
Combined Business Power B.V.
2023-03-15 15:51:00
FULL_TIME

Over de functie

Als field- & relatiemanager bouw je een stevig en duurzaam netwerk op van opdrachtgevers en interim professionals (zzp’ers). Je bent verantwoordelijk voor het vinden, binden en boeien van zzp’ers die namens Coppa tijdelijke opdrachten vervullen op het gebied van inkoop- en contractmanagement binnen de zorg en overheid. Je signaleert potentiële interim opdrachten in de markt, verbindt de juiste zzp’er aan de opdrachtgever en begeleidt hen bij de uitvoering van opdrachten. Onze opdrachtgevers en zzp’ers waarderen jou om het maken van de beste match, je coachende vermogen en luisterend oor. Samen met de zzp’er en opdrachtgever ga je voor het beste resultaat.

Je kent de inkoopmarkt of weet je dit snel eigen te maken. Doordat je veelvuldig op pad bent en in gesprek bent met (potentiële) opdrachtgevers en zzp’ers, signaleer je mogelijkheden en creëer je kansen. Jij weet een zzp-pool op te bouwen door Coppa als aantrekkelijke samenwerkingspartner op de kaart te zetten. Je ontwikkelt een inspirerend programma voor zzp’ers op inhoud en om te netwerken waarbij je nét dat stapje extra zet ten opzichte van de concurrent.

 Taken en verantwoordelijkheden:
 • Opbouwen van een stevig zzp-inkoopnetwerk door het voeren van gesprekken met potentiële zzp’ers.
 • (Pro)actief generen van leads en interim inkoopvraagstukken bij opdrachtgevers.
 • Matchen van beschikbare zzp’ers op binnenkomende (interim)aanvragen. De aanvragen komen binnen via onze raamovereenkomsten en vanuit ‘warme’ relaties.
 • Begeleiden van geplaatste zzp’ers tijdens de uitvoering van hun opdracht.
 • Eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers tijdens lopende opdrachten.
 • Voeren van tussentijdse– en eindevaluatie met de zzp’er en opdrachtgever.
 • Optreden als coach en sparringpartner richting opdrachtgever en onze zzp’er.
 • Opzetten en ontwikkelen van het ‘jaarprogramma zzp netwerk’, o.a. het organiseren van bijeenkomsten, kennissessies etc.

Jouw profiel

Naast jouw vaardigheden als integere en oprecht geïnteresseerde gesprekspartner ben je een netwerker die verbindt en overtuigt op inhoud en persoonlijkheid. Je wilt je verdiepen in de inkoopwereld en kennis opdoen van het inkoopvakgebied, zodat je naast een stevige gesprekspartner ook een waardevolle coach bent. Je beschikt over mensenkennis en weet feilloos hoe je vraag en aanbod met elkaar verbindt. Je haalt energie uit gesprekken met opdrachtgevers en zzp’ers en vindt het een uitdaging om hen te matchen en te begeleiden naar en op een passende opdracht.

Functie eisen
 • Afgeronde universitaire- of hbo-opleiding.
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring met het bemiddelen van interim professionals; het liefst binnen het inkoopvakgebied of binnen de (semi)-publieke sector.
 • Ervaring met het begeleiden van hbo+ professionals op inhoud en persoonlijke ontwikkeling (of de ambitie dit te willen leren).
 • Commerciële ervaring bij voorkeur opgedaan in de consultancy of detachering en het onderhouden van relaties met opdrachtgevers.
Competenties
 • Autonoom en natuurlijke drive.
 • Commercieel en relatiegericht.
 • Mensgericht en verbindend.
 • Kwaliteits- en resultaatgericht.
 • Communicatief sterk in woord en geschrift.

De rol van field- en relatiemanager kan op meerdere niveaus (medior/senior) worden uitgevoerd. We nodigen iedereen uit om te solliciteren.

Ons aanbod

Doordat steeds meer organisaties het belang inzien van inkoop, wordt een steeds groter beroep gedaan op de inkoopafdeling. Inkoop gebruikt hiervoor steeds meer inkoopoplossingen.
 
Coppa is het inkoopadviesbureau binnen de zorg en overheid. Met ruim 90 professionals werken wij dagelijks aan betere en betaalbare zorg en doel- en rechtmatigheid in het publieke domein. Van inkoop en Europees aanbesteden tot professionalisering en uitbesteding.
 
Duurzaamheid, circulariteit en Maatschappelijk Verantwoord Inkopen zijn verweven in onze dienstverlening. Door onze cultuur waarin plezier, ambitie en professionaliteit hoog in het vaandel staan, streven we zowel voor onszelf als onze opdrachtgevers het maximale rendement na. Sociale interactie tussen collega’s vinden wij belangrijk. Jaarlijks organiseren wij daarom diners, bbq’s en andere (team)uitjes.

Onze kernwaarden
 • Wij stellen de klant centraal.
 • Wij nemen en tonen verantwoordelijkheid.
 • Wij willen negens scoren.
 • Wij vergroten onze individuele prestaties door samenwerking.
 • Wij streven naar een ideale work-life balance.
Arbeidsvoorwaarden

Bij Coppa staat werkplezier voorop. Je werkt met leuke, ambitieuze collega’s waarin zelfstandigheid en eigen initiatief worden gewaardeerd. Om dat mogelijk te maken, biedt Coppa jou de vrijheid en ruimte om projecten op te pakken waar je energie van krijgt en die je mag uitvoeren op jouw manier. Waar een goede balans tussen werk en privé belangrijk is en waar successen gevierd worden.

We gaan samen voor kwaliteit en willen écht waarde toevoegen bij onze klanten en medewerkers. Dat kunnen we alleen waarmaken met de kennis, expertise en het gedrag van onze medewerkers. We bieden voor iedereen leer- en ontwikkeltrajecten waarmee je het beste uit jezelf haalt, je continu ontwikkeld, geprikkeld wordt en uitgedaagd blijft. Daarnaast organiseren we maandelijks een Academydag waar collega’s en externe sprekers kennisdelen.

Wij bieden een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, passend bij opleiding en werkervaring. Daarnaast krijg je een uitgebreid mobiliteitspakket met NS-businesscard en een leaseauto. Jij kiest de manier van reizen die het beste bij jou past. Wij hebben een kantoor in Arnhem, daar ben je altijd welkom. Verder ben je vrij en flexibel in eigen agendabeheer, werken kunnen we namelijk overal!

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Estel Vrielink (Managing Partner) via 085 041 00 50. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact zoeken met onze recruiter Ninon te Winkel via 06 81 30 93 20 of via werken@coppa.nl.

Solliciteer nu