Ben jij die proactieve, sociale en analytische Contractmanager? Wij groeien en zijn dus altijd op zoek naar nieuw talent!

Contractmanager Sociaal Domein

Over COPPA

COPPA is een snel groeiend, toonaangevend inkoopadviesbureau met opdrachtgevers in de zorg en overheid. We werken met de beste inkoopprofessionals én zorgen ervoor dat onze inkoopkennis relevant en actueel is. Hoe? Bijvoorbeeld door trainingen en cursussen aan te bieden aan onze medewerkers. Werken bij COPPA betekent werken in een prettige, leuke en professionele werkomgeving. De inkoopprofessional kan in uitdagende opdrachten zijn/haar eigen ambitie optimaal vormgeven en de beste resultaten voor onze opdrachtgevers realiseren.

Onze organisatie bestaat uit tachtig inkoopprofessionals en consultants van junior tot en met senior niveau die opdrachten uitvoeren op het gebied van inkoop binnen de zorg en overheid.

Over de functie

Als Contractmanager Sociaal Domein ben je verantwoordelijk voor het contractmanagement bij onze opdrachtgevers (zowel projectmatig als voor één vaste opdrachtgever) binnen het Sociaal Domein.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Monitoren, evalueren en optimaliseren van de afspraken binnen de inkoop- en subsidiecontracten bij onze gemeentelijke opdrachtgevers;
 • Door middel van contractbeheer en contractmanagement borgen en monitoren van uitnutting en resultaten, zodanig dat deze ook kunnen worden gebruikt als input voor nieuwe aanbestedingen;
 • Begeleiden van contractpartijen naar het gewenste resultaat (inhoudelijk, financieel, kwalitatief) door middel van jouw contractmanagement;
 • Implementeren van contractmanagement bij onze gemeentelijke opdrachtgevers.
 • Leveren van een bijdrage aan de behoeftespecificatie en het programma van eisen voor toekomstige aanbestedingen;
 • Actief overdragen van je kennis en kunde aan collega’s.

Jouw profiel

 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring (medior vanaf 3 jaar) op het gebied van contractmanagement binnen de overheid;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring (medior 1 jaar) op het gebied van contractmanagement binnen het Sociaal Domein;
 • Je hebt kennis van en ervaring met in het Sociaal Domein gangbare inkoopprocedures;
 • Je bent sensitief en weet om te gaan met belanghebbenden zoals wethouders, managers en beleidsmedewerkers;
 • Je werkt resultaatgericht en proactief en beschikt over sterke analytische en sociale vaardigheden;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken en adviseren;
 • Je bent bereid tot reizen.

Ons aanbod

Wij bieden een interessante, zelfstandige functie binnen een professionele werkomgeving, met uitdagende en innovatieve projecten bij gerenommeerde organisaties binnen de publieke sector. 

Omdat werken een belangrijk deel van je tijdsbesteding is, vinden wij het belangrijk dat je deze zo prettig mogelijk kunt besteden. Wij streven daarom de fijnste manier van werken na. Bijvoorbeeld door flexibel werken faciliteren en mogelijkheden om buiten files te reizen of thuis te werken. 

Daarnaast besteedt COPPA veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, onder andere door onze tweemaandelijkse Academy Dagen en COPPA’s SAMEN AAN DE TOP (Talent Ontwikkel Plan) Programma. Wij bieden een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, passend bij opleiding en werkervaring.

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie van Contract Manager Sociaal Domein en de procedure kun je contact opnemen met Giovanni Korsten, Recruiter, op telefoonnummer +31 6 194 238 84 of giovanni.korsten@coppa.nl.

Solliciteer nu! »